Γερμανία: Έπαθλο 92 εκατομμυρίων ευρώ στο Eurojackpot

Για τη δέκατη επέτειο του Eurojackpot, οι συμμετέχουσες χώρες άλλαξαν τους κανόνες. Επειδή το ανώτατο όριο αυξήθηκε στα 120 εκατομμύρια ευρώ, υπάρχουν περισσότερα χρήματα στο έπαθλο της ευρωπαϊκής λοταρίας.

Το Eurojackpot, γεμάτο με 92 εκατομμύρια ευρώ, δεν το κέρδισε κανείς την Τρίτη. Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη κλήρωση της Παρασκευής θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά περισσότερα από 100 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανακοίνωσε η Westlotto το βράδυ στο Münster.

Μέτρα κατά του κορωνοϊού από το φθινόπωρο συζητούν ήδη στη Γερμανία

Αυτό κατέστη δυνατό χάρη σε μια αλλαγή των κανόνων με την ευκαιρία της δέκατης επετείου της ευρωπαϊκής λοταρίας.

Στα τέλη Μαρτίου του 2022, οι 18 συμμετέχουσες χώρες είχαν αυξήσει το ανώτατο όριο του ποσού της νίκης από 90 σε 120 εκατομμύρια ευρώ.

Με έναν μόνο νικητή από τη Γερμανία την Παρασκευή, όχι μόνο θα είχε επιτευχθεί το ρεκόρ, αλλά θα ήταν δυνατό και ένα νέο ρεκόρ.

Επειδή κανείς δεν είχε επιλέξει τους κληρωθέντες αριθμούς 2 – 13 – 41 – 45 – 50 και τους αριθμούς ευρώ 2 και 3 κατά τη διάρκεια της κλήρωσης στο Ελσίνκι το βράδυ της Τρίτης, το νικητήριο ποσό αυξάνεται τώρα σε επίπεδο ρεκόρ. Στην επόμενη κλήρωση στις 20 Μαΐου, θα υπάρχουν περίπου 106 εκατομμύρια ευρώ.

Η πιθανότητα να κερδίσετε το Eurojackpot είναι 1 στα 140 εκατομμύρια.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.