Γερμανία: Έπεσε καμπάνα εκκλησίας βάρους 750 κιλών

Η καμπάνα της εκκλησίας στο Σάαρλαντ έπεσε κατά τη διάρκεια της κυριακάτικης λειτουργίας. Η πυροσβεστική χρειάστηκε να ανοίξει μια τρύπα στο καμπαναριό της εκκλησίας από την εξωτερική πλευρά.

Κατά τη διάρκεια μιας εκκλησιαστικής λειτουργίας στην πόλη Heusweiler του Σάαρλαντ, έπεσε μια καμπάνα σε ένα εκκλησιαστικό πύργο.

Μετά την πτώση την Κυριακή, η καμπάνα, η οποία ζύγιζε περίπου 750 κιλά, παρέμεινε σε ένα ξύλινο πάτωμα του καμπαναριού, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Τεχνικής Βοήθειας στο Heusweiler τη Δευτέρα. Δεν υπήρξαν θύματα.

Επειδή υπήρχε κίνδυνος η καμπάνα να πέσει κι άλλο στον πύργο της εκκλησίας, ελήφθησαν εικόνες της καμπάνας από μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Αρκετά μέσα ενημέρωσης είχαν αναφέρει προηγουμένως.

Προκειμένου να μπει το drone στον πύργο, η πυροσβεστική άνοιξε μια τρύπα σε ένα κάλυμμα από το εξωτερικό με τη βοήθεια μιας περιστρεφόμενης σκάλας, είπαν.

Η περιοχή γύρω από την εκκλησία είχε αποκλειστεί. Για την ανάκτηση της καμπάνας ανατέθηκε σε εξειδικευμένη εταιρεία.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.