Γερμανία: Γνωρίζετε αυτή τη μυστηριώδη πινακίδα κυκλοφορίας;

Μια πινακίδα κυκλοφορίας προκαλεί αυτή τη στιγμή αναστάτωση και προβληματίζει τους ανθρώπους στο διαδίκτυο και τα κοινωνικά δίκτυα. Γνωρίζετε τι είναι αυτό το σήμα;

Τα περισσότερα τα γνωρίζετε από τις πολυάριθμες σελίδες για τις εξετάσεις οδήγησης: σήματα κυκλοφορίας.

Ωστόσο, αν νομίζετε ότι έχετε πραγματικά δει τα πάντα σε αυτό το θέμα, έρχεται αυτό το σήμα.

Τα γεγονότα: Ένα σκούρο φόντο με έναν λευκό κύκλο και ένα πράσινο κύμα.

Ακριβώς από κάτω: Μια πινακίδα ταχύτητας 70. Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Αλλά τι πραγματικά σημαίνει αυτή η μυστηριώδης πινακίδα;

Έχει γίνει ένα πραγματικό μυστήριο στο Διαδίκτυο. Ένας δάσκαλος οδήγησης μπορεί τώρα να βοηθήσει.

Ο κύριος με το όνομα “@Fahrlehrerlukas” προχωρά – όπως υποδηλώνει το όνομα – όχι μόνο με ασφάλεια στους δρόμους, αλλά και στον εικονικό κόσμο.

Η απλή εξήγηση: αν τηρείτε το όριο ταχύτητας των 70 χιλιομέτρων την ώρα σε ένα τέτοιο τμήμα του δρόμου, μπορείτε να περιμένετε ένα πράσινο κύμα στα φανάρια (όλα τα επερχόμενα φανάρια).

Ο δάσκαλος οδήγησης το αποδεικνύει στη συνέχεια με επιτυχία: το ταχύμετρο παραμένει σταθερά στα 70 χιλιόμετρα την ώρα και ιδού: ως δια μαγείας, όλα τα φανάρια από τα οποία περνάει το αυτοκίνητο είναι πράσινα.

@fahrlehrerlukas Seltenes Verkehrszeichen: Grüne Welle 🌊 #fahrlehrerlukas #lernenmittiktok #fahrstunde #fahrschule #fahrprüfung #theorie ♬ Babel (Remix) – 染哥

Και εδώ, επίσης, η πινακίδα προκαλεί διάφορες αντιδράσεις στα σχόλια. “Βλέπω μια τέτοια πινακίδα για πρώτη φορά”, είναι μια αντίδραση.

Ένα άλλο σχόλιο αμφισβητεί λίγο το νόημα της πινακίδας. Όπως και να έχει, το μυστήριο λύθηκε. Εσείς θα το γνωρίζατε;

Παρεμπιπτόντως, τέτοιες πινακίδες δεν είναι καινούργιες, έχουν ήδη γίνει πρωτοσέλιδο μια φορά το 2009. Η μη ψηφιακή εκδοχή ως σταθερή πινακίδα κυκλοφορίας υπήρχε και στο παρελθόν.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.