Γερμανία: Επιβάτης καπνίζει σε πτήση και αναμένει βαρύ πρόστιμο

Είναι γνωστό ότι το κάπνισμα είναι ανθυγιεινό και δαπανηρό. Ένα τσιγάρο κατά τη διάρκεια μιας στάσης στο Ανόβερο έχει πλέον συνέπειες για έναν 33χρονο άνδρα…

Ένας επιβάτης απομακρύνθηκε από αεροπλάνο με προορισμό την Αττάλεια κατά τη διάρκεια έκτακτης στάσης στο Ανόβερο, επειδή κάπνιζε στην τουαλέτα.

Ο 33χρονος αγνόησε το αίτημα του πληρώματος μετά την απογείωση από το Αμβούργο και περίμενε να τελειώσει το τσιγάρο του, ανέφερε τη Δευτέρα η Ομοσπονδιακή Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η “καταστροφή” του ήταν ότι η αεροπορική εταιρεία είχε αποφασίσει να κάνει στάση στο Ανόβερο επειδή μια άλλη πτήση με προορισμό την Αττάλεια είχε ακυρωθεί λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Στην πραγματικότητα, ο ενδιάμεσος σταθμός υποτίθεται ότι θα έπαιρνε μόνο αποκλεισμένους επιβάτες. Όμως, λόγω της συμπεριφοράς του 33χρονου, η ενδιάμεση στάση διήρκεσε περισσότερο από το προγραμματισμένο και κατέληξε για τον άνδρα στο αστυνομικό τμήμα του Ανόβερου αντί για διακοπές στην Τουρκία.

“Εφόσον του ζητήθηκε από το πλήρωμα να σταματήσει το κάπνισμα και δεν το έπραξε, αποκλείστηκε από την πτήση από τον πιλότο κατά τη διάρκεια της ενδιάμεσης στάσης στο Ανόβερο”, αναφέρει εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του αεροδρομίου του Ανόβερου.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμέλημα, το οποίο μπορεί να κοστίσει έως και 25.000 ευρώ σε πρόστιμο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

Ενώ η οικογένειά του συνέχισε το ταξίδι των διακοπών της, ο άνδρας έπρεπε να πάρει το τρένο για την επιστροφή του από το Ανόβερο στο Αμβούργο, αφού ολοκληρώθηκαν τα αστυνομικά μέτρα, όπως ειπώθηκε. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης