Γερμανία: Γυναίκα και ένα βρέφος βρέθηκαν νεκροί στη λίμνη

Μια γυναίκα και ένα βρέφος επιπλέουν νεκροί σε λίμνη του Βερολίνου, τα οποία ανακάλυψαν περαστικοί. Οι συνθήκες του θανάτου τους είναι εντελώς ασαφείς.

Δύο πτώματα ανακαλύφθηκαν στη Λευκή Λίμνη του Βερολίνου. Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία μέσω Twitter το βράδυ της Δευτέρας.

“Πρόκειται για μια γυναίκα και ένα βρέφος”, ανέφερε το tweet της αστυνομίας, ενώ η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο.

Το πέμπτο τμήμα ανθρωποκτονιών ερευνά την ταυτότητα των δύο θυμάτων και τις συνθήκες του θανάτου τους, ανέφερε.

Τα πτώματα είχαν ανακαλυφθεί στη λίμνη στην περιοχή Pankow από περαστικούς γύρω στις 4.30 το απόγευμα.

Η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες το βράδυ, ακόμη και όταν της ζητήθηκε.

Οι συνθήκες ήταν ασαφείς, επομένως τίποτα δεν μπορούσε να αποκλειστεί ούτε να επισημανθεί μια πιθανή αλληλουχία γεγονότων.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.