Γερμανία: Η Leopoldina συνιστά άμεσους εκστρατείες εμβολιασμού

Η Γερμανική Εθνική Ακαδημία Επιστημών Leopoldina συνιστά άμεσους και ολοκληρωμένους περιορισμούς επαφής λόγω της δυναμικής μόλυνσης λόγω κορωνοϊού.

“Άμεσα αποτελεσματική από ιατρικής και επιδημιολογικής άποψης είναι η σημαντική μείωση των επαφών για μερικές εβδομάδες από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύθηκε το Σάββατο.

“Λόγω της μείωσης της ανοσίας, τα μέτρα αυτά θα πρέπει επίσης να εφαρμοστούν προσωρινά στα εμβολιασμένα και αναρρωμένα άτομα που πρέπει να λάβουν αναμνηστικό εμβολιασμό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου”.

Η εκστρατεία εμβολιασμού θα πρέπει να ενταθεί μαζικά και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα πρέπει να εισαχθεί σταδιακά. Συνολικά, περίπου 30 εκατομμύρια τρίτοι εμβολιασμοί θα πρέπει να γίνουν μέχρι τα Χριστούγεννα, επιπλέον του πρώτου και του δεύτερου εμβολιασμού, σύμφωνα με τη Leopoldina.

Όσον αφορά τα παιδιά και τους εφήβους, η Leopoldina συνιστά πρόωρες χριστουγεννιάτικες διακοπές και τακτικά τεστ κορωνοϊού τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.