Γερμανία: Μεταφορά αποσκευών κατά μήκος των γραμμών…

Προκειμένου να μεταφέρει γρήγορα τις αποσκευές του, ένας μεθυσμένος άνδρας έθεσε τον εαυτό του σε μεγάλο κίνδυνο κοντά σε μια στάση του S-Bahn στο Μόναχο.

Επειδή ο 57χρονος άνδρας βρισκόταν πάνω στις γραμμές το βράδυ της Κυριακής και δεν αντέδρασε σε προειδοποιητική κόρνα, μια αμαξοστοιχία του S-Bahn αναγκάστηκε να ξεκινήσει πέδηση έκτακτης ανάγκης, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Ομοσπονδιακή Αστυνομία.

Η αμαξοστοιχία σταμάτησε περίπου δέκα μέτρα μπροστά από τον άνδρα. Ο δρόμος κατά μήκος των γραμμών ήταν ο συντομότερος για να μεταφέρει τις αποσκευές του, είχε εξηγήσει στους αστυνομικούς για την επιλογή του δρόμου του.

Ο 57χρονος ήταν εμφανώς μεθυσμένος, αλλά αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ, ανακοίνωσε η αστυνομία. Σύμφωνα με τις δικές του καταθέσεις, είχε πιει έξι μπύρες.

Η ομοσπονδιακή αστυνομία διεξάγει τώρα έρευνα για επικίνδυνη παρεμπόδιση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας. Κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό το βράδυ της Κυριακής.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης