Γερμανία: “Βιαστικό” μωρό γεννιέται σε λεωφορείο στο Έσσεν

Γερμανία: "Βιαστικό" μωρό γεννιέται σε λεωφορείο στο Έσσεν

Μια γυναίκα στο Έσσεν της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας γέννησε ένα μωρό μέσα σε λεωφορείο νωρίτερα αυτό το μήνα, αφού ο τοκετός της εξελίχθηκε απροσδόκητα γρήγορα.

Το μωρό είναι καλά στην υγεία του, αλλά η μητέρα κατηγόρησε τον οδηγό του λεωφορείου ότι δεν αντέδρασε κατάλληλα στην κατάσταση και επέμενε να ολοκληρώσει τη διαδρομή του.

Το μωρό γεννήθηκε μέσα στο λεωφορείο στο σταθμό Essen-Steele

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του WDR, η γυναίκα επικοινώνησε με το 112 όταν ξεκίνησε ο τοκετός, αλλά της είπαν ότι δεν υπήρχαν ασθενοφόρα για να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο και ότι θα έπρεπε να βρει μόνη της το δρόμο για εκεί.

Δεδομένου ότι το ζευγάρι δεν διαθέτει αυτοκίνητο, αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Ωστόσο, το μωρό βιαζόταν πάρα πολύ για να περιμένει το ταξίδι.

Ο τοκετός της γυναίκας εξελισσόταν ραγδαία κατά τη διάρκεια της διαδρομής και όταν το λεωφορείο έφτασε στην τελική του στάση, ο πατέρας αναγκάστηκε να ζητήσει από τους άλλους επιβάτες να κατέβουν για να τους αφήσει λίγο μόνους.

Το μωρό, που ονομάστηκε Milan, γεννήθηκε στο σταθμό του λεωφορείου στο Essen-Steele λίγο αργότερα – αν και δεν είμαστε σίγουροι αν αυτή η λεπτομέρεια θα εμφανιστεί στο πιστοποιητικό γέννησης!

Η μητέρα κατηγορεί τον οδηγό του λεωφορείου ότι δεν αντέδρασε κατάλληλα

Ωστόσο, η οικογένεια κατηγόρησε τον οδηγό του λεωφορείου ότι δεν πήρε την κατάσταση αρκετά σοβαρά και ότι προσπάθησε να ολοκληρώσει το δρομολόγιό του αντί να σταματήσει το λεωφορείο.

Σύμφωνα με το WDR, ο οδηγός του λεωφορείου παρέλειψε επίσης να κατέβει από το λεωφορείο όταν ο πατέρας ζήτησε από τους άλλους επιβάτες να εγκαταλείψουν το λεωφορείο.

Η μητέρα τον κατηγόρησε επίσης ότι άφησε τις πόρτες του λεωφορείου ανοιχτές ενώ γεννούσε, στερώντας της την ιδιωτικότητα.

Η Ruhrbahn, η ένωση μεταφορών που διαχειρίζεται το δρομολόγιο του λεωφορείου, αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό όταν το WDR την προσέγγισε.

Ένας εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης του Έσσεν δήλωσε στο WDR: “Δεδομένου ότι ο αμνιακός σάκος δεν είχε διαρραγεί, δεν υπήρχε ένδειξη για ασθενοφόρο και γιατρό έκτακτης ανάγκης.

Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε ακόμα να πάτε στο νοσοκομείο για να γεννήσετε το παιδί εκεί”.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης