Γερμανία: Πιτσαρία από τη Βαυαρία στο 50 Top Pizza World

Πάθος και αφοσίωση – έτσι μια πιτσαρία στη Φύρτη έγινε μία από τις καλύτερες στον κόσμο. Τουλάχιστον αυτό λέει μια διάσημη ιταλική κατάταξη.

Ο γαστρονόμος Gaspare Squitieri είναι αρκετά περήφανος για το εστιατόριό του και την πίτσα του.

Σύμφωνα με μια γνωστή ιταλική κατάταξη, μια πιτσαρία από τη Φύρτη συγκαταλέγεται στις 50 καλύτερες του κόσμου.

Το εστιατόριο στη Φύρτη είναι η μόνη πιτσαρία στη Γερμανία που καταφέρνει να μπει στην κορυφαία λίστα.

Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος της Φύρτης Thomas Jung (SPD) επισκέφθηκε τον εστιάτορα Gaspare Squitieri στην “Pizza Zulu”.

Πάθος και αφοσίωση

Ήταν “απόλυτα εντυπωσιασμένος” από το πάθος, την αφοσίωση και την αγάπη του Squitieri για την παρασκευή πίτσας, δήλωσε ο Jung.

Πριν από τρία χρόνια, ο γεννημένος στη Νάπολη ανέλαβε το εστιατόριο στην παλιά πόλη. Είναι ικανοποιημένος που κατέλαβε την 34η θέση στην παγκόσμια κατάταξη “50 Top Pizza World”.

Νούμερο ένα στη Γερμανία

“Στη Γερμανία, είμαστε ακόμη και το νούμερο ένα”, λέει ο Squitieri. Ο εστιάτορας μεγάλωσε σε μια οικογένεια που έφτιαχνε πίτσα. Από νεαρή ηλικία, βρισκόταν καθημερινά στο φούρνο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.