Γερμανία: Προχωρούν οι προετοιμασίες για υποχρεωτικό εμβολιασμό

Ο Πράσινος βουλευτής του γερμανικού κοινοβουλίου, Dahmen, πιστεύει ότι πρέπει να γίνει αρκετή προεργασία ώστε να πειστεί ο πληθυσμός πριν από την καθιέρωση γενικής υποχρέωσης εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού.

Ο Dahmen δήλωσε στο BR ότι βλέπει μεγάλες ουρές μπροστά από τα κέντρα εμβολιασμού. Επομένως, είναι καλό να διατεθεί τώρα όσο το δυνατόν περισσότερο εμβόλιο, ώστε να προμηθεύονται όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Έρχονται αλλαγές στη Γερμανία το 2022: Τι αλλάζει;

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γίνουν οι προετοιμασίες για την επιβολή της γενικής υποχρέωσης εμβολιασμού τον Ιανουάριο.

Ο πολιτικός των Πρασίνων δεν θεωρεί ωστόσο ότι μια υψηλότερη εισφορά στην ασφάλιση υγείας για τους ανεμβολίαστους είναι η σωστή λύση. Ο υπουργός Υγείας της Βαυαρίας Holetschek είχε αναφερθεί σε αυτό το θέμα.

Ο Holetschek δήλωσε στην εκπομπή “Morgenmagazin” του ARD και του ZDF ότι ήθελε να το συζητήσει μόνο ως πιθανό μέτρο. Είναι όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του σημαντικό να καθιερωθεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Υποστήριξε το GRland.info

Βοήθησε την συντακτική μας ομάδα να προσφέρει έγκαιρα και έγκυρα ενημερωτικά άρθρα στην ελληνική γλώσσα. Γίνε συνδρομητής με 4,99 τον μήνα! Περισσότερα, ΕΔΩ

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.