Γερμανία: Τι είναι οι κουζίνες-φαντάσματα της Lieferando;

Όταν τα πράγματα πρέπει να πάνε γρήγορα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραγγέλνουν το φαγητό τους από διαδικτυακές υπηρεσίες παράδοσης..

Αξίζει επίσης να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο Bärenhunger. Η τάση της “κουζίνας-φάντασμα” από τις ΗΠΑ έχει πλέον φτάσει και στη Γερμανία.

Οι κουζίνες-φαντάσματα είναι ελκυστικές για τις επιχειρήσεις – ειδικά στα αστικά κέντρα

Πρόκειται για εγκαταστάσεις εστίασης που δεν διαθέτουν ούτε τραπεζαρία ούτε προσωπικό εξυπηρέτησης.

Οι πωλητές θα μπορούσαν θεωρητικά να προετοιμάζουν το φαγητό τους στο σαλόνι του σπιτιού τους, να εξυπηρετούν διάφορα εστιατόρια σε πολλαπλές κουζίνες ή να πωλούν ακριβώς το ίδιο, ενδεχομένως κακής βαθμολογίας φαγητό με διαφορετικό όνομα και διεύθυνση όπως στο αρχικό τους εστιατόριο.

Εν ολίγοις, οι κουζίνες-φαντάσματα μπορούν να εξαπατήσουν και να απογοητεύσουν τους πεινασμένους καταναλωτές.

Ένα παράδειγμα: Ένας εστιάτορας από το Φυρτ της Βαυαρίας διατηρεί τρία εστιατόρια με πίτσα, ζυμαρικά και κεμπάπ κάτω από μια κοινή διεύθυνση.

Οι εγκαταστάσεις αξιολογούνται εν μέρει ως μέτριες με τις κριτικές να ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό. Ως αποτέλεσμα, ο ιδιοκτήτης προειδοποιήθηκε αρκετές φορές για παραποιημένες κριτικές.

Αλλά: Πώς προχωρά, για παράδειγμα, η Lieferando για να αποτρέψει την απάτη και την απογοήτευση των πελατών; Και πώς μπορούν οι ίδιοι οι πελάτες να είναι ασφαλείς;

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.