Γερμανικά Tips: Πως να εξοικονομείτε χρήματα από τις αγορές σας;

Συμβουλή για ψώνια – Λειτουργεί πολύ απλά: Με αυτό το μαγικό ξόρκι εξοικονομείτε πολλά χρήματα στις αγορές σας στη Γερμανία

Υπάρχουν δύσκολοι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα. Και υπάρχει μια μαγική φράση που αρκεί να την προφέρετε στο ταμείο για να έχετε παχυλές εκπτώσεις.

Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να κάνετε αξιοπρεπείς ευκαιρίες στα Media Markt, Saturn και Douglas.

Στέκεστε στο ταμείο, περιμένετε ακόμα στην ουρά και περνάτε την ώρα σας στο smartphone σας.

Ακριβώς σε αυτή την κατάσταση μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα – ή τουλάχιστον να κάνετε τη βασική προετοιμασία ώστε να μπορέσετε πραγματικά να πάρετε εκπτώσεις με μια μαγική φράση στο ταμείο.

Διότι: η φράση “Θα ήθελα να πληρώσω την online τιμή” λειτουργεί σε πολλά καταστήματα. Και για να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αυτή την ευκαιρία, αρκεί να ερευνήσετε γρήγορα την online τιμή για το αντίστοιχο προϊόν στο smartphone λίγο πριν από την αγορά.

Τα περισσότερα προϊόντα έχουν την ίδια τιμή στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στο φυσικό κατάστημα.

Ωστόσο, ορισμένες αλυσίδες προσφέρουν μεμονωμένα προϊόντα σε διαφορετικές τιμές – στις οποίες μπορείτε στη συνέχεια να ανατρέξετε.

Πολυάριθμες εκθέσεις δοκιμών αποδεικνύουν ότι αυτή η πρακτική της παραπομπής στη φθηνότερη ηλεκτρονική τιμή έχει πράγματι οδηγήσει τους καταναλωτές να πληρώνουν μόνο την ηλεκτρονική τιμή στις αγορές ηλεκτρονικών ειδών Media Markt και Saturn, μεταξύ άλλων.

Στην περίπτωση ακουστικών ή εκτυπωτών, οι δοκιμαστές έλαβαν μερικές φορές έκπτωση έως και 30% επί της τιμής που αναφερόταν στο κατάστημα.

Το μαγικό ξόρκι λειτουργεί και στο Douglas. Όταν ρωτήθηκε από το “WDR”, η αλυσίδα καλλυντικών δήλωσε ότι οι πελάτες που ενημερώθηκαν για την online τιμή πήραν τα είδη σε χαμηλότερη τιμή.

Επομένως, αξίζει να ελέγχετε γρήγορα την ηλεκτρονική τιμή πριν από την αγορά, και στη συνέχεια να την επιδεικνύετε στο ταμείο, εάν είναι απαραίτητο, και να ανατρέχετε σε αυτήν.

Οι πελάτες δεν έχουν γενικό δικαίωμα στη χαμηλότερη ηλεκτρονική τιμή, αλλά η πιθανότητα εξοικονόμησης χρημάτων με τη χρήση αυτής της απλής μεθόδου είναι αρκετά μεγάλη.

Αυτό εξήγησε ο εμπειρογνώμονας Dr Tobias Günter, ο οποίος συμβουλεύει εταιρείες σχετικά με τη στρατηγική τιμολόγησης.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης