Γκάφα ολκής…από δικαστήριο στη Γερμανία σχετικά με παιδεραστή!

Γερμανία: Ισόβια στον δράστη της διπλής δολοφονίας αστυνομικών

Απίστευτή γκάφα από το γραφείο του εισαγγελέα στη Δρέσδη με λάθος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείου και μείωση ποινής σε παιδεραστή!

Μια ποινική υπόθεση κατέληξε μόνο ως εκτύπωση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και όχι ως πρωτότυπο στον ποινικό φάκελο ενός παιδεραστή με τεράστιο ποινικό μητρώο, το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο ανέτρεψε 12 από τις 13 κατηγορίες κατά του Daniel H. (47) λόγω του τυπικού λάθους.

Ο άνδρας από την Πίρνα είχε παραμείνει στη φυλακή για σχεδόν εννέα χρόνια μετά από δύο καταδίκες για κακοποίηση συνολικά έξι αγοριών (12 και 13 ετών), ενώ μετά την αποφυλάκισή του το 2017 δεν του επιτρεπόταν να πλησιάζει παιδιά και νέους κάτω των 16 ετών.

Το 2020, ωστόσο, έγινε φίλος με μια οικογένεια από το Heidenau. Φρόντιζε τον τετράχρονο γιο τους. Του επέτρεψαν να περάσει τη νύχτα μαζί με το παιδί και κοιμήθηκε σε έναν καναπέ-κρεβάτι. Με με αυτόν τον τρόπο, παραβίασε την απαγόρευση επαφής σε 12 περιπτώσεις. Σε μία περίπτωση, άγγιξε το πέος του παιδιού ενώ έκανε ντους.

Γι’ αυτό είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια και οκτώ μήνες το 2021, αλλά οι 12 παραβιάσεις της εντολής απαγόρευσης δεν μπορούν πλέον να ληφθούν υπόψη λόγω του τυπικού σφάλματος.

Την Πέμπτη, η δίκη έπρεπε να επαναληφθεί στο περιφερειακό δικαστήριο. Και το αποτέλεσμα ήταν μια μειωμένη ποινή: μόνο δύο χρόνια και έξι μήνες φυλάκισης.

Αλλά ο παιδεραστής δεν θα αφεθεί ελεύθερος. Στη συνέχεια το δικαστήριο διέταξε προληπτική κράτηση.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης