Γυναίκα διασχίζει το Μόναχο με 179χλμ με παιδιά στο αυτοκίνητο

Γερμανία: Κινηματογραφική καταδίωξη με 16χρονο στην Α8

Το όριο ταχύτητας ήταν μόλις 60 km/h: μια μητέρα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με σαφώς υπερβολική ταχύτητα με δύο παιδιά. Τότε συνέβη το ατύχημα….

Μια γυναίκα στο Μόναχο προκάλεσε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας με υπερβολικά μεγάλη ταχύτητα. Τα δύο παιδιά της, ηλικίας 3 και 8 ετών, βρίσκονταν επίσης στο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα μετρήθηκε με ταχύτητα 179 km/h σε επιτρεπόμενα 60 km/h στο Trappentreutunnel.

Καθώς η 38χρονη διέσχιζε τη σήραγγα με νότια κατεύθυνση, βγήκε από το δρόμο και γρατζούνισε το κράσπεδο και το προστατευτικό στηθαίο για περίπου 160 μέτρα, ανακοίνωσε η αστυνομία του Μονάχου.

Όλοι οι επιβαίνοντες στο όχημα δεν τραυματίστηκαν. Το Toyota της οδηγού υπέστη συνολική ζημιά περίπου 30.000 ευρώ.

Οι ζημιές στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και στο προστατευτικό στηθαίο ανήλθαν σε περίπου 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ανάλυση των βιντεοσκοπήσεων στο τούνελ έδειξε ότι το όχημα κινούνταν με αυτή τη σαφώς υπερβολική ταχύτητα τη στιγμή του ατυχήματος.

Το περιστατικό συνέβη στις 7 Μαΐου. Η 38χρονη αντιμετωπίζει τώρα πρόστιμο άνω των 1.600 ευρώ, δύο βαθμούς και τρίμηνη απαγόρευση οδήγησης.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης