Η μεγαλύτερη έκθεση Disney στον κόσμο γίνεται στο Μόναχο!

Η “Disney100” γιορτάζει την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Μόναχο – Όλες οι πληροφορίες για την έκθεση στη Μικρή Ολυμπιακή Αίθουσα

Η έκθεση” γιορτάζει την ευρωπαϊκή της πρεμιέρα στο Kleinen Olympiahalle του Μονάχου. Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια, τις οδηγίες και τις ώρες λειτουργίας…

Το Μόναχο γιορτάζει τώρα την 100ή επέτειο της Disney με την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της έκθεσης “Disney100” στο Kleinen Olympiahalle.

Η infotainment με χώρο 1500 τετραγωνικών μέτρων συγκεντρώνει για πρώτη φορά όλη την “οικογένεια της Disney” σε ένα μέρος.

Στην έκθεση δεν υπάρχουν μόνο πρωτότυπα σχέδια, αντικείμενα και σκηνικά από τις δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Σε δέκα συντονισμένες θεματικές γκαλερί, η εταιρεία παρουσιάζει επίσης, μεταξύ άλλων, τις μάρκες Pixar, Marvel και Star Wars.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να αναπολήσουν τις αγαπημένες τους ιστορίες και να ανακαλύψουν πώς δημιουργήθηκαν οι μεγαλύτεροι ήρωές τους από την ιδέα μέχρι το κινούμενο σχέδιο.

“Disney100: Η έκθεση” στο Μόναχο – πληροφορίες για τα εισιτήρια, τις οδηγίες και τις ώρες λειτουργίας

Η “Disney100” ανοίγει την Τρίτη 18 Απριλίου στο Kleine Olympiahalle, Spiridon-Louis-Ring 21, και μπορεί να την δει κανείς μέχρι την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου.

Τα εισιτήρια διατίθενται από 24,90 ευρώ από τις συνήθεις ηλεκτρονικές πύλες πώλησης εισιτηρίων στη Γερμανία ή καλώντας στο 01806 / 57 00 70 ή στην επίσημη πύλη της  Disney (Γερμανικά)

Ώρες λειτουργίας

  • Δευτέρα – Τετάρτη: 10.00 – 18.00 μ.μ.
  • Πέμπτη – Παρασκευή: 10.00 – 20.00 μ.μ.
  • Σάββατο: 9.00 – 20.00 μ.μ.
  • Κυριακή: 9.00 – 18.00 μ.μ.

Πώς να φτάσετε στο Kleine Olympiahalle

Η Μικρή Ολυμπιακή Αίθουσα στο Ολυμπιακό Πάρκο του Μονάχου είναι προσβάσιμη με τις δημόσιες συγκοινωνίες με το μετρό U3 προς Moosach (στάση Olympiazentrum: περίπου 10 λεπτά με τα πόδια), τα τραμ 20 και 21 (στάση Olympiapark West) καθώς και το τραμ 27 στάση Petuelring, λεωφορείο 144 (στάσεις Spiridon-Louis-Ring, Olympiasee, Olympiaberg), 173 (στάσεις Olympiazentrum, Olympia-Eisspotzentrum, Petuelring) καθώς και 177 και 178 (στάση Petuelring).

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης