Γερμανία: Η STIKO συνιστά το εμβόλιο της Novavax για την πρώτη δόση

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων της Γερμανίας για τα εμβόλια (STIKO) ανέφερε την Πέμπτη ότι συνιστά το εμβόλιο της Novavax κατά του κορονοϊού για τον πρώτο εμβολιασμό σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών.

Ακόμη, σύμφωνα με το πρακτορέιο Reuters, η επιτροπή ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνει αναμνηστική δόση με εμβόλιο mRNA και ότι τα ιδιαίτερα ευπαθή άτομα θα πρέπει επίσης να λάβουν μια δεύτερη αναμνηστική δόση με εμβόλιο mRNA.

Η επιτροπή επικαιροποίησε επίσης τη σύσταση για το αναμνηστικό εμβόλιο και συμβουλεύει πλέον τα άτομα που διατρέχουν κίνδυνο και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να κάνουν ένα δεύτερο αναμνηστικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού με εμβόλιο mRNA.

Το εμβόλιο της Novavax χρησιμοποιεί διαφορετική τεχνολογία από τα εμβόλια mRNA της Pfizer/BioNTech και της Moderna ή το εμβόλιο της Johnson and Johnson.

Πηγή: Capital.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.