Κατασκευαστής αυτοκινήτων ανακαλεί εκατομμύρια οχήματα

Newsroom

Κατασκευαστής αυτοκινήτων ανακαλεί εκατομμύρια οχήματα

Δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα μέχρι στιγμής. Επειδή επιταχύνουν ξαφνικά από μόνα τους: Η NISSAN ανακαλεί εκατομμύρια οχήματα

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Nissan ανακαλεί αυτοκίνητα στα συνεργεία σε μεγάλη κλίμακα. Σχεδόν 2,5 εκατομμύρια οχήματα στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ιαπωνία επηρεάζονται, σύμφωνα με εκπρόσωπό της.

Στα επηρεαζόμενα μοντέλα περιλαμβάνονται τα Note, Kicks, Serena και Leaf. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν αρκετά προβλήματα που θα διορθωθούν: Μεταξύ άλλων, τα αυτοκίνητα επιτάχυναν ξαφνικά μετά την απενεργοποίηση του cruise control ή ένα βραχυκύκλωμα προκάλεσε το σβήσιμο του κινητήρα κατά την οδήγηση.

Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ατυχήματα που να σχετίζονται με τα προβλήματα. Κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος 2022/23 (που έληξε τον Μάρτιο), η Nissan πούλησε 3,3 εκατομμύρια οχήματα παγκοσμίως.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης