Κατοχή παιδικής πορνογραφίας από ιερέα στη Γερμανία

Το ενοχοποιητικό υλικό κατασχέθηκε κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμά του τον Νοέμβριο. Έκτοτε, του έχει απαγορευτεί η άσκηση ιερατικών καθηκόντων.

Ένας ιερέας από το Ρεκλινγκχάουζεν, ο οποίος ερευνάται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του στην αντίστοιχη ενορία.

Το βήμα αυτό έγινε από τον επίσκοπο Φέλιξ Γκεν, ανακοίνωσε η επισκοπή του Μύνστερ.

Η εισαγγελία της Κολωνίας ερευνά την κατοχή παιδικής πορνογραφίας

Ο ιερέας από το Ρεκλινγκχάουζεν βρίσκεται υπό έρευνα για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Στα μέσα Φεβρουαρίου, εκπρόσωπος για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο (ZAC), το οποίο υπάγεται στην εισαγγελία της Κολωνίας, δήλωσε ότι η υποψία τεκμηριώθηκε μετά την κατάσχεση σκληρών δίσκων δεδομένων.

Ωστόσο, η αξιολόγηση όλων των δεδομένων θα χρειαστεί αρκετό χρόνο.

Οι ερευνητές έκαναν έρευνα στο διαμέρισμα του ιερέα τον περασμένο Νοέμβριο και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τη μητρόπολη, ο άνδρας τέθηκε σε διαθεσιμότητα αμέσως μετά την έναρξη της έρευνας και έτσι απομακρύνθηκε από τη διακονία του.

Έκτοτε, του έχει απαγορευτεί κάθε ιερατική δραστηριότητα. Τώρα χάνει και το αξίωμά του στην ενορία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.