Αδέξιοι κλέφτες πιάστηκαν αφού ζήτησαν οδηγίες από την αστυνομία

Κλέφτες που έκλεψαν ένα φορτηγάκι στην περιοχή Steglitz του Βερολίνου έκαναν ένα μοιραίο λάθος όταν ζήτησαν από κάποιους περαστικούς τη γρηγορότερη διαδρομή διαφυγής προς τον αυτοκινητόδρομο.

Γκαφατζήδες κλέφτες φορτηγών στο Βερολίνο

Μια ομάδα τριών κλεφτών που ξεκίνησαν να κλέψουν ένα φορτηγάκι το πρωί της Τετάρτης στη νοτιοδυτική συνοικία Steglitz του Βερολίνου έκανε ένα μοιραίο λάθος κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Αφού έκλεψαν το όχημα, η ομάδα θέλησε να βγει από το Στέγκλιτς και να συνεχίσει στην εθνική οδό, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο.

Το φορτηγάκι σταμάτησε και δύο από τους άνδρες έτρεξαν σε κάποιους περαστικούς για να ζητήσουν οδηγίες – περαστικοί που αποδείχθηκε ότι ήταν δύο αστυνομικοί με πολιτικά.

Η αστυνομία κατάσχεσε το φορτηγάκι για αποδεικτικά στοιχεία

Οι αστυνομικοί εξήγησαν ότι είχαν παρακολουθήσει τους κλέφτες να πειράζουν μια μοτοσικλέτα και παρατήρησαν ότι από το κλεμμένο βαν έλειπαν αρκετές κλειδαριές στις πόρτες.

Οι αστυνομικοί με πολιτικά βρήκαν επίσης μια κρυψώνα με διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια εργασίας, δίνοντας περαιτέρω αφορμή για τις υποψίες τους.

Το κλεμμένο φορτηγάκι κατασχέθηκε και η ομάδα των κατηγορούμενων κλεφτών πήρε το δρόμο της, όχι προς την εθνική οδό, αλλά προς το αστυνομικό τμήμα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης