Με τη Lamborghini του μπαμπά: 21χρονος πέφτει σε τοίχο σπιτιού

με Lamborghini κλεμμένη από τη Γερμανία

Με τη Lamborghini του μπαμπά: 21χρονος πέφτει σε τοίχο σπιτιού κοντά στο Μόναχο – και καλεί ο ίδιος την αστυνομία…

Ένας 21χρονος έριξε τη Lamborghini του πατέρα του στον τοίχο ενός σπιτιού στο Oberhaching – και έφυγε με τους φίλους του χωρίς να περιμένει την αστυνομία.

Την Κυριακή (4 Ιουνίου), γύρω στις 6.10 π.μ., ένας 21χρονος άνδρας από την περιοχή του Μονάχου οδήγησε τη Lamborghini του πατέρα του στην κρατική οδό M11, προερχόμενος από το Grünwald προς το Oberhaching.

Όταν μπήκε στον κυκλικό κόμβο στην Raiffeisenstraße, βγήκε εκτός δρόμου, πέρασε πάνω από ένα διαχωριστικό, προτού τελικά τρακάρει τη Lamborghini του στην πρόσοψη ενός κτιρίου κατοικιών, ανέφερε η αστυνομία.

Το αυτοκίνητο κάνει αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης: Ο οδηγός αναφέρθηκε αργότερα στην αστυνομία

Έγινε αυτόματη κλήση έκτακτης ανάγκης μέσω του συστήματος κλήσης έκτακτης ανάγκης του αυτοκινήτου. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που έφτασαν δεν μπόρεσαν να βρουν κανέναν στον τόπο του ατυχήματος.

Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι, εκτός από τον 21χρονο οδηγό, στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης μια 19χρονη γυναίκα από την περιοχή Landsberg am Lech και μια 21χρονη γυναίκα από την περιοχή του Μονάχου.

Ωστόσο, οι τρεις είχαν φύγει από τον τόπο του ατυχήματος πριν φτάσει η αστυνομία και είχαν πάει στο σπίτι τους.

Η 21χρονη αναφέρθηκε τελικά στην αστυνομία λίγες ώρες μετά το τροχαίο ατύχημα. Και οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά από το ατύχημα και νοσηλεύονται σε διαφορετικά νοσοκομεία.

Υπήρξαν υλικές ζημιές ύψους αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ.

Η τροχαία του Μονάχου έχει αναλάβει τις περαιτέρω έρευνες. Το εν λόγω ατύχημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής δεν δημοσιοποιήθηκε από την αστυνομία λόγω της έρευνας.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης