Το Legoland Discovery Centre θα ανοίξει στο Αμβούργο το 2024

Γερμανία: Το Legoland Discovery Centre θα ανοίξει στο Αμβούργο το 2024

Η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας, το Αμβούργο, θα υποδεχτεί ένα νέο τουριστικό αξιοθέατο στις αρχές του 2024, καθώς η Lego ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο, εκτεταμένο κέντρο Legoland Discovery Centre στην πόλη της Χανσεατικής…

Το Lego Discovery Centre θα ανοίξει τις πόρτες του στη συνοικία HafenCity την άνοιξη του 2024 και θα διαθέτει δώδεκα θεματικές ζώνες, ανακοίνωσε την Τρίτη η Merlin Entertainments που διαχειρίζεται το κέντρο.

Στο επίκεντρο του Lego Discovery Centre του Αμβούργου, που θα έχει έκταση άνω των 3.000 τετραγωνικών μέτρων, θα βρίσκεται ένας Lego Miniworld, με γνωστά κτίρια και αξιοθέατα της Χανσεατικής πόλης.

Περίπου 1,5 εκατομμύριο τουβλάκια Lego έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία των αξιοθέατων.

Επιπλέον 500.000 τουβλάκια θα είναι διαθέσιμα για παιχνίδι, εξερεύνηση και δημιουργία, ενώ μια εμπειρία κινηματογράφου 4D και ένα εργαστήριο με μινιατούρες αποτελούν επίσης μέρος της προσφοράς.

Τα παιδιά με εντυπωσιακές δεξιότητες στο Lego μπορούν ήδη να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν μέλη του Creative Crew του Legoland Discovery Centre. Το κέντρο βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αναζήτηση έξι κατασκευαστών μοντέλων για τα εγκαίνια.

Κορίτσια και αγόρια ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και δέκα ετών από την περιοχή του Αμβούργου μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποβάλλοντας μια φωτογραφία της κατασκευής τους και του εαυτού τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα.

Το Lego Discovery Centre θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Westfield Hamburg Überseequartier στην περιοχή Hafen City.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης