25 μαθητές με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο του Μονάχου

Αρκετοί διασώστες έσπευσαν της Τετάρτη σε ένα σχολείο στο Μόναχο. Συνολικά 25 παιδιά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με αναπνευστικές δυσκολίες. Η αιτία είναι ακόμη εντελώς ασαφής.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί γιατί ο επιστάτης και 25 μαθητές ενός σχολείου στην περιοχή Thalkirchen του Μονάχου παραπονέθηκαν σήμερα για αναπνευστικά προβλήματα και εξετάστηκαν προληπτικά σε νοσοκομεία. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες.

Πολλά παιδιά στο σχολείο παραπονιούνται για δύσπνοια

Όπως ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Μονάχου, γύρω στις έντεκα το πρωί της Τετάρτης, μόνο μια ομάδα Johanniter κλήθηκε αρχικά στο σχολείο στην περιοχή Thalkirchen λόγω αναφερόμενων αναπνευστικών προβλημάτων.

Γερμανία: Ποιος θα λάβει το εφάπαξ επίδομα των 300 ευρώ και πότε

Καθώς οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αντιμετώπιζαν τα προβλήματα του επιστάτη, εμφανίστηκαν όλο και περισσότεροι μαθητές που επίσης παραπονέθηκαν για αναπνευστικές δυσκολίες. Στη συνέχεια κλήθηκαν διάφορες υπηρεσίες διάσωσης και η πυροσβεστική.

Οι περισσότεροι από τους τραυματίες μπόρεσαν να φύγουν και πάλι από την κλινική

Συνολικά 25 παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία. Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουν φύγει από τα νοσοκομεία μέχρι τώρα.

Η αιτία των αναπνευστικών προβλημάτων του επιστάτη και των μαθητών είναι προς το παρόν ακόμη ασαφής.

Η αστυνομία αναζητά την αιτία

Φυσικά, η περιοχή αερίστηκε αμέσως επιτόπου και η πυροσβεστική πραγματοποίησε αρκετές μετρήσεις, οι οποίες, ωστόσο, δεν έδωσαν κανένα στοιχείο.

Είναι πιθανό οι ρύποι να είχαν αραιωθεί τόσο πολύ από τα μέτρα εξαερισμού που είχαν ήδη πραγματοποιηθεί πριν από την άφιξη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, ώστε οι συσκευές να μην έδειχναν πλέον τίποτα. Η περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού αποτελεί ευθύνη της αστυνομίας.

Φωτογραφία αρχείου

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.