Μητέρα σκότωσε το παιδί της γιατί ήταν μετενσάρκωση του Χίτλερ;

Έχουν περάσει περίπου 35 χρόνια από τότε που ένα τετράχρονο παιδί βασανίστηκε μέχρι θανάτου. Η μητέρα του έχει ήδη καταδικαστεί γι’ αυτό, αλλά τώρα η φερόμενη ως αρχηγός της αίρεσης δικάζεται ξανά.

Μετά τον θάνατο ενός τετράχρονου αγοριού, η δίκη για τη δολοφονία ενός φερόμενου ως αρχηγού αίρεσης θα ξεκινήσει και πάλι την ερχόμενη Πέμπτη (4 Μαΐου) στο περιφερειακό δικαστήριο της Φρανκφούρτης.

Η 73χρονη τότε γυναίκα είχε ήδη καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη από το περιφερειακό δικαστήριο του Hanau το φθινόπωρο του 2020.

Ωστόσο, το Ομοσπονδιακό Ανώτατο Δικαστήριο είχε ανατρέψει την απόφαση αυτή και την παρέπεμψε στη Φρανκφούρτη για νέα δίκη.

Τα ερωτήματα σχετικά με την πρόθεση να σκοτώσει και την ενοχή παραμένουν ακόμη ανοιχτά.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το καλοκαίρι του 1988, η γυναίκα είχε δέσει το 4χρονο, το οποίο θεωρούσε “μετενσάρκωση του Χίτλερ”, σε μια λινή σακούλα και το είχε αφήσει στην τύχη του.

Το αγόρι πνίγηκε. Ενώ ο θάνατος του παιδιού θεωρήθηκε για καιρό ατύχημα, μετά το 2015, οι αιρετικοί έδωσαν στοιχεία για πιθανό έγκλημα, προκαλώντας νέες έρευνες.

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει απευθείας σύνδεση με τον Θεό

Σύμφωνα με την έκθεση, η κατηγορούμενη φέρεται να ηγείτο μιας κοινότητας που έμοιαζε με αίρεση και στην οποία συμμετείχαν ένας καθηγητής, ένας πρώην δικαστής και άλλοι ακαδημαϊκοί.

Η γυναίκα ισχυριζόταν ότι είχε απευθείας σύνδεση με τον Θεό, ο οποίος της έδινε οδηγίες.

Το δικαστικό τμήμα έχει αρχικά προγραμματίσει 23 ημέρες ακροαματικής διαδικασίας. Η λήξη της έχει προγραμματιστεί προσωρινά για τις 18 Αυγούστου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης