Μόναχο: Η MVG δημοπρατεί απολεσθέντα αντικείμενα

Η κινητή τηλεφωνία στη Γερμανία: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Στη δημοπρασία της MVG στο Μόναχο θα βγουν στο σφυρί απολεσθέντα αντικείμενα από το μετρό, τα λεωφορεία και το τραμ. Πώς λειτουργεί η δημοπρασία των διαφόρων αντικειμένων…

Οι επιβάτες του μετρό, των λεωφορείων και του τραμ στο Μόναχο χάνουν συχνά διάφορα αντικείμενα – από ακουστικά, κινητά μέχρι ποδήλατα. Αυτά καταλήγουν στη συνέχεια στο γραφείο απολεσθέντων αντικειμένων της εταιρείας δημόσιων συγκοινωνιών του Μονάχου (MVG).

Εάν τα απολεσθέντα αντικείμενα δεν βρούνε τον νόμιμο ιδιοκτήτη τους για τουλάχιστον έξι μήνες, βγαίνουν στο σφυρί. Η επόμενη δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί τώρα στις 5 Ιουλίου από τις 11 π.μ. ζωντανά στο διαδίκτυο.

Δημοπρασία της MVG στο Μόναχο με απολεσθέντα αντικείμενα από το μετρό, τα λεωφορεία και τα τραμ

Σύμφωνα με την MVG, τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν περιλαμβάνουν κινητά τηλέφωνα, τσάντες σε άριστη κατάσταση, καινούργια ρούχα και βαλίτσες και αντικείμενα-έκπληξη. Θα υπάρχει επίσης ένας ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών συσκευών μεταξύ των αντικειμένων που χάθηκαν φέτος, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στην αρχική τους συσκευασία.

Τα αντικείμενα από τη δημοπρασία μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Απολεσθέντων της MVG κατά τις κανονικές ώρες λειτουργίας του από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου έως την Τρίτη 4 Ιουλίου.

Ο σύνδεσμος για τον ηλεκτρονικό κατάλογο της δημοπρασίας καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το γραφείο απολεσθέντων αντικειμένων είναι διαθέσιμος στη διεύθυνση mvg.de.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης