Μόναχο: Οι κατασκευαστικές εργασίες U3-U6 ολοκληρώθηκαν

MVG Μονάχου

Οι κατασκευαστικές εργασίες ολοκληρώθηκαν εγκαίρως: U3 και U6 του Μονάχου θα λειτουργούν σύντομα και πάλι κανονικά…

Η MVG δίνει το πράσινο φως για την U3 και την U6! Οι κατασκευαστικές εργασίες στο σύστημα αλλαγής κατεύθυνσης στο Sendlinger Tor θα ολοκληρωθούν εγκαίρως και το μετρό θα μπορεί να κυκλοφορεί και πάλι κανονικά.

Καλά νέα για τους επιβάτες των γραμμών U3 και U6 στην περιοχή του κέντρου της πόλης: από τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου, τα τρένα σε αυτές τις γραμμές θα κινούνται και πάλι σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα.

Οι κατασκευαστικές εργασίες στο Sendlinger Tor μπορούν να ολοκληρωθούν εγκαίρως.

Οι γραμμές U3 και U6 θα κυκλοφορούν σύντομα και πάλι κανονικά: Αυτές είναι οι εργασίες που γίνονταν

Από τις 12 Ιουνίου εκτελούνται εργασίες σε μια σειρά από σημεία.

Συνολικά αντικαταστάθηκαν τρία σημεία, συμπεριλαμβανομένων των σιδηροτροχιών και των στρωτήρων, καθώς και 600 τόνοι έρματος.

Για τέτοιου είδους εργασίες σε στενές συνθήκες, ήταν απαραίτητο να κλείσει πλήρως η γραμμή, ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι βελτιώσεις στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Η U3 και η U6 επανέρχονται σύντομα σε κανονικά δρομολόγια: χάρη στους εργαζόμενους και τους επιβάτες

Ο επικεφαλής της MVG Ingo Wortmann γνωρίζει ότι πολλοί επιβάτες αντιμετώπισαν μεγάλη ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια των εργασιών κατασκευής και του σχετικού SEV.

Υπερασπίζεται το κλείσιμο και τις εργασίες ως αναγκαίες για το μέλλον της γραμμής του μετρό και τονίζει ότι γίνονται πάντα προσπάθειες να περιοριστούν στο ελάχιστο οι περιορισμοί και ταυτόχρονα να προσφέρονται στους επιβάτες οι μέγιστες δυνατές εναλλακτικές επιλογές με το SEV και την προσαρμοσμένη ανάπτυξη του προσωπικού και των οχημάτων.

Ο επικεφαλής έκλεισε με λόγια ευχαριστίας προς τους εργαζόμενους, οι οποίοι κατάφεραν να ολοκληρώσουν το έργο τους στην ώρα του, και προς τους επιβάτες, οι οποίοι ήταν πάντα υπομονετικοί και έτοιμοι να διανύσουν μεγαλύτερες αποστάσεις.

Για το λόγο αυτό, η MVG μοίρασε μικρά γλυκά στους επιβάτες του SEV την Τρίτη, 25 Ιουλίου, και σχεδιάζει να μοιράσει παγωτό στους επιβάτες στο Sendlinger Tor μπροστά από το κτίριο της ADAC την Παρασκευή, 28 Ιουλίου.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης