Μόναχο: Ακριβά κόστισε σε έναν 46χρονο ο αστυνομικός έλεγχος

Βάδη-Βυρτεμβέργη: Λιγότερες διαρρήξεις, αύξηση στο διαδικτυακό έγκλημα

Ένας άνδρας ελέγχεται στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Απειλείται με φυλάκιση, αλλά μια μεταφορά χρημάτων τον γλιτώνει από το ταξίδι στη φυλακή…

Ο έλεγχος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μονάχου κόστισε ακριβά σε έναν 46χρονο άνδρα.

Για να αποφύγει την ποινή φυλάκισης, χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο άνδρας ελέγχθηκε στον κεντρικό σταθμό γύρω στις 10.40 το βράδυ. Από ένα ερώτημα στον υπολογιστή προέκυψε ότι εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης σε βάρος του.

Τον περασμένο Μάρτιο, το τοπικό δικαστήριο του Stadtrode είχε καταδικάσει τον άνδρα, ο οποίος γεννήθηκε στο Μανχάιμ, σε πρόστιμο 80 ευρώ ή τρεις ημέρες φυλάκιση για διοικητικό αδίκημα.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου είχε επίσης επιβάλει δύο μη καταβληθέντα πρόστιμα για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, εναλλακτικά δύο ποινές φυλάκισης.

Από τότε εκκρεμούσαν συνολικά 8.250 ευρώ. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό.

Επιπλέον, η Εισαγγελία του Μονάχου (Staatsanwaltschaft München I) είχε σε εξέλιξη έρευνα για την κατοικία του, και πάλι για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 46χρονος ήθελε να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες επί τόπου. Ωστόσο, το ΑΤΜ δεν παρείχε τόσα μετρητά λόγω του ορίου ανάληψης.

Η εισαγγελία του Μονάχου Ι αποφάσισε τότε ότι το ποσό θα έπρεπε να διακανονιστεί με μεταφορά μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής υπό την επίβλεψη ομοσπονδιακού αστυνομικού.

Σε τέσσερις δόσεις, ο άνδρας μετέφερε τελικά τα απαιτούμενα ποσά στο κρατικό δικαστικό ταμείο. Μετά την πληρωμή, ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης