NRW: Μέριμνα για βιομηχανίες σε περίπτωση εμπάργκο στο ρωσικό αέριο

Ο Πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Χέντρικ Βουστ (Hendrik Wüst) ζητά ειδική μέριμνα για τις βασικές βιομηχανίες σε περίπτωση ρωσικού εμπάργκο φυσικού αερίου.

“Έχουμε πολλές βασικές βιομηχανίες και βασικά χημικά προϊόντα στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία. Χρειάζονται φυσικό αέριο και βρίσκονται στην αρχή πολλών αλυσίδων αξίας που είναι σημαντικές για ολόκληρη τη Γερμανία και την Ευρώπη”, δήλωσε στην εφημερίδα Welt am Sonntag.

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση πρέπει να λάβει μέτρα για τη διασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού και του φυσικού αερίου των βασικών βιομηχανιών, είπε.

Διαφορετικά, πολλές αλυσίδες αξίας θα μπορούσαν να καταρρεύσουν και να προκληθεί ανεπανόρθωτη ζημία στις εγκαταστάσεις παραγωγής.

Πηγή: Capital.gr

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

 

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.