Ντόρτμουντ: Συγκρούονται τρένα του μετρό – Πέντε τραυματίες

Newsroom

Ξαφνική και χωρίς λόγο επίθεση στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου

Τα τρένα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον υπόγειο σιδηρόδρομο. Το ατύχημα προφανώς συνέβη με όχι πολύ μεγάλη ταχύτητα….

Δύο τρένα του μετρό συγκρούστηκαν στη στάση “Stadthaus” στο Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας εισερχόμενος συρμός χτύπησε έναν ακινητοποιημένο συρμό, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο t-online.

Το ατύχημα προφανώς δεν συνέβη με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Παρ’ όλα αυτά, αρκετοί επιβάτες παραπονέθηκαν για πόνους στον αυχένα, πέντε από αυτούς πήγαν στο νοσοκομείο για πιο προσεκτική εξέταση, αναφέρει ο δημοσιογράφος. Σύμφωνα με τον ίδιο, δύο από αυτούς ήταν πιθανόν οι οδηγοί των δύο τρένων.

Τεχνικοί του τοπικού φορέα μεταφορών DSW21 βρίσκονταν στον τόπο του ατυχήματος μέχρι το απόγευμα. Προσπαθούσαν να διαχωρίσουν τους δύο συρμούς του μετρό που είχαν σφηνωθεί μεταξύ τους.

Η κυκλοφορία συνέχισε να διεξάγεται και προς τις δύο κατευθύνσεις στην εναπομείνασα ελεύθερη γραμμή. Ως αποτέλεσμα, υπήρξαν εν τω μεταξύ σημαντικές διαταραχές στην τοπική κυκλοφορία, οι οποίες διήρκεσαν μέχρι το απόγευμα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης