Ομογενής ήθελε να δωρίσει €1 εκ. στο Γ.Ν. Σερρών αλλά δεν τα κατάφερε

Η απίστευτη ιστορία, ενδεικτική της ελληνικής πραγματικότητας, με Έλληνα ομογενή από τη Γερμανία που θέλησε να δωρίσει 1 εκατ. ευρώ σε νοσοκομείο των Σερρών, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ένα περιστατικό που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της… τρέλας που επικρατεί στην Ελλάδα, έφερε στην δημοσιότητα ο περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, Αποστόλης Αρβανίτης, μιλώντας στο κανάλι Επιλογές και στην εκπομπή «Κάθε Μεσημέρι» με την Ελένη Μωραΐτη.

Εξιστόρησε λοιπόν τι είχε γίνει το 2015, όταν ένας Έλληνας ομογενής θέλησε να δωρίσει στο νοσοκομείο Σερρών 1 εκατομμύριο ευρώ, προκειμένου να φτιαχτεί ένα αιμοδυναμικό εργαστήριο.

Ο συγκεκριμένος βρισκόμενος στη χώρα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και θέλησε με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που του έσωσαν την ζωή.

Συγκεκριμένα, το 2015, ο ομογενής από την Γερμανία που επισκέφθηκε τις Σέρρες κατά την διάρκεια των διακοπών του, έπαθε έμφραγμα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην καρδιολογική κλινική του Γ.Ν Σερρών.

Μετά την νοσηλεία του και αφότου έγινε καλά θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους γιατρούς όσο και τον τόπο του παίρνοντας την απόφαση να προσφέρει μέσω δωρεάς ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να γίνει μια σύγχρονη καρδιολογική μονάδα στις Σέρρες.

Μόνο που μόλις έγινε γνωστή η πρόθεσή του άρχισαν τα εμπόδια, καθώς κάποιοι ήθελαν το αιμοδυναμικό αυτό εργαστήριο να φτιαχτεί σε άλλο νομό.

Επίσης, ο ομογενής σύμφωνα με τον κ. Αρβανίτη ήθελε την διαχείριση των χρημάτων να την έχει ο ίδιος, ένα αίτημα όμως που δεν έγινε αποδεκτό, με αποτέλεσμα η δωρεά να μην ολοκληρωθεί και το έργο, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, να μην γίνει ποτέ.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης