Οι παιδίατροι στη Γερμανία θέλουν να καταργηθούν τα χωρίς λόγο τεστ

Οι παιδίατροι στη Γερμανία θέλουν να καταργηθούν τα χωρίς λόγο τεστ κορωνοϊού στα σχολεία.

Η Επαγγελματική Ένωση Ιατρών Παιδιάτρων και Εφήβων ζήτησε να σταματήσει η υποχρέωση διενέργειας τεστ κορωνοϊού στα σχολεία χωρίς λόγο και να επανεξεταστεί επίσης η υποχρέωση χρήσης μάσκας.

“Βρισκόμαστε τώρα σε μια κατάσταση όπου οι μεγαλύτερες ηλικίες μπορούν να προστατευθούν μέσω εμβολιασμών, επομένως τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά ανεξάρτητα από τη συχνότητα της μόλυνσης”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός εκπρόσωπος Jakob Maske στο Redaktionsnetzwerk Deutschland (RND).

“Δεν θα πρέπει επίσης να υπάρχει ανάγκη για τεστ στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς και η απαίτηση χρήσης μάσκας θα πρέπει να επανεξεταστεί εγκαίρως”.

Ο ιατρός υποστήριξε επίσης ότι οι κανόνες 2G – δηλαδή η πρόσβαση μόνο για εμβολιασμένα ή αναρρωμένα8 άτομα – θα πρέπει να ισχύουν μόνο από την ηλικία των 18 ετών.

Μην μαθαίνεις τα νέα από τη Γερμανία τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.