Παίκτης Λόττο στη Γερμανία κέρδισε 3η φορά με τα ίδια νούμερα!

Ένας παίκτης λοταρίας από την Κάτω Φραγκονία (Βαυαρία) κέρδισε περίπου 1,3 εκατομμύρια ευρώ στη λοταρία. “Αυτή είναι η τρίτη φορά που κερδίζω το Λόττο 6 από τα 49 με αυτούς τους αριθμούς”, δήλωσε ο άνδρας, ο οποίος αναζητείται από την κλήρωση της 3ης Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Lotto Bayern την Παρασκευή.

Οι αριθμοί 3, 6, 36, 39, 43 και 49 του είχαν ήδη φέρει τύχη δύο φορές στο παρελθόν – και πέντε σωστούς αριθμούς.

Από την πρώτη νίκη το 1989 – τότε περίπου 9.000 μάρκα – ο ίδιος και η σύζυγός του κάλυψαν το γάμο τους, συμπεριλαμβανομένου του μήνα του μέλιτος, όπως ανέφερε ο 66χρονος.

Τέσσερα χρόνια αργότερα, κέρδισε περίπου 4000 μάρκα. Τώρα, για τρίτη φορά, το υπόλοιπο του λογαριασμού του αυξήθηκε ακριβώς κατά 1.301.652,10 ευρώ.

Με το νέο “τυχερό” εισόδημα, το ζευγάρι θα ηρεμήσει. “Παραμένουμε προσγειωμένοι. Μας αρέσει να τρώμε και να μαγειρεύουμε καλά και έτσι τώρα μπορούμε να διαθέτουμε περισσότερα χρήματα. Μια καινούργια τηλεόραση θα ήταν ωραία και του χρόνου ίσως ένα αυτόματο αυτοκίνητο”, λέει ο νικητής, ο οποίος έχει προβλήματα με την υγεία του.

“Δεν μπορώ να αγοράσω την υγεία μου, αλλά μπορώ να κάνω την καθημερινή ζωή λίγο πιο εύκολη και πιο όμορφη”.

Οι τυχεροί αριθμοί συνεχίζουν να γράφονται σε κάθε που παίζει το ζευγάρι, το οποίο θέλει να συνεχίσει να το πηγαίνει στο πρακτορείο με τους “ίδιους δικούς τους αριθμούς”.

Οι πιθανότητες να βρείτε έξι σωστούς αριθμούς είναι 1 στα 16 εκατομμύρια. Η πιθανότητα να βγει σωστά και ο σούπερ αριθμός είναι 1 στα 140 εκατομμύρια.

Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.