Ειδήσεις

Περίεργη δικαιολογία για τα 200χλμ/ώρα στον αυτοκινητόδρομο

Photo of author

By Νικόλαος Σκριτλής

Είχε 2,5 χιλιοστά στο αίμα του: Άνδρας τρέχει με 200 χλμ/ώρα στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο – και δίνει μια περίεργη δικαιολογία…

Ένας 41χρονος οδηγός έτρεχε στον αυτοκινητόδρομο Α2 κοντά στο Ανόβερο με πάνω από 200 χλμ/ώρα, θέτοντας σε κίνδυνο τους άλλους χρήστες του δρόμου και λόγω του υπερβολικού επιπέδου αλκοόλ που είχε. Είχε μια περίεργη δικαιολογία να δώσει στην αστυνομία.

Το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στις 6.05 μ.μ., ένας οδηγός ανέφερε στην αστυνομία του αυτοκινητόδρομου του Ανόβερου. Ανέφερε έναν άνδρα που είχε τραβήξει την προσοχή του λόγω της αλόγιστης οδήγησής του στην Α2.

Σύμφωνα με μάρτυρες, “οδηγούσε το Dacia Logan του με ταχύτητα έως και 200 χιλιόμετρα την ώρα και στις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας και προσπέρασε αρκετά οχήματα από τα δεξιά”, ανέφερε η αστυνομία. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούσε και τον παράδρομο.

Ο οδηγός που έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα φέρεται επίσης να προκάλεσε μικρές συγκρούσεις με άλλα οχήματα και τις προστατευτικές μπάρες. Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί ανέλαβαν την καταδίωξη.

Ο άνδρας ήταν εντελώς μεθυσμένος

Όταν η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο λίγη ώρα αργότερα στο πάρκινγκ του Varrelheide, οι αστυνομικοί μπόρεσαν να ελέγξουν τον 41χρονο οδηγό. Η αιτία για την επικίνδυνη οδήγησή του βρέθηκε γρήγορα: Το αλκοτέστ έδειξε τιμή απίστευτου αλκοόλ 2,54 τοις χιλίοις.

Επιπλέον, ο οδηγός εξέπληξε τους αστυνομικούς με μια περίεργη δικαιολογία. Δήλωσε ότι η σύντροφός του τον είχε χωρίσει και ότι πήγαινε να την βρει. Ως “απόδειξη”, έδειξε στους αστυνομικούς το δώρο του για την αγαπημένη του: Λουλούδια, κόκκινο κρασί και σοκολάτα.

“Παρά το συναισθηματικό χάος του 41χρονου, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έπρεπε να δράσουν”, αναφέρει η ανακοίνωση. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα κλειδιά του Dacia Logan. Σε βάρος του οδηγού κινήθηκε προκαταρκτική έρευνα για έκθεση σε κίνδυνο της οδικής κυκλοφορίας λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

Επειδή χτύπησε το κουδούνι του: Άνδρας χτυπάει δεκάχρονο

Βάδη-Βυρτεμβέργη: Μεγάλες δυσκολίες στον εφοδιασμό φαρμάκων