Περίεργη φώτο: Τι είναι αυτό που διασχίζει τον αυτοκινητόδρομο;

Ένας φίλος της MVG τραβάει αυτή την περίεργη φωτογραφία του παλιού οχήματος του μετρό στον αυτοκινητόδρομο. Τι κρύβεται πίσω από αυτό;

Η Εταιρεία Συγκοινωνιών Μονάχου (MVG) δεν αποκάλυψε τον τελικό προορισμό. Ήταν όμως το “τελευταίο ταξίδι μετά την απόσυρσή του από την κυκλοφορία”.

Παλιό βαγόνι του μετρό στον αυτοκινητόδρομο

Και έτσι πολλοί οδηγοί του Μονάχου στον αυτοκινητόδρομο μπορεί ξαφνικά να κυριεύτηκαν από νοσταλγικά συναισθήματα.

Γυρισμένα παράθυρα το καλοκαίρι, “παρακαλώ παραμείνετε πίσω!” από το μεγάφωνο, βυθισμένοι βαθιά στο παλιό κάθισμα – ναι, ζήσαμε με τα βαγόνια της σειράς Α για δεκαετίες.

Και υπάρχουν ακόμα αρκετά από αυτά στους συρμούς του μετρό στο Μόναχο. Αλλά όχι για πολύ ακόμα. Τα τρένα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 1967 και 1983 αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία.

Όπως ανέφερε η MVG στη σελίδα της στο Facebook, το όχημα “με τον αριθμό 6343” που ανακαλύφθηκε στον αυτοκινητόδρομο κυκλοφορεί στο Μόναχο εδώ και 50 χρόνια.

Η MVG γράφει: “Αντίο, αγαπητή γριά, να προσέχεις!”

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.