17χρονος έκλεβε αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια δοκιμών

Χωρίς δίπλωμα οδήγησης: Ένας έφηβος έκλεβε αυτοκίνητα σε test drives και στη συνέχεια προσπαθούσε να τα πουλήσει. Τώρα βρίσκεται υπό κράτηση.

Ένας νεαρός χωρίς δίπλωμα οδήγησης έκλεψε πολλές φορές αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια Test Drive και τώρα βρίσκεται υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Passau, ο 17χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο ενός ιδιώτη πωλητή από το Μόναχο στην Κάτω Βαυαρία με σκοπό να το πουλήσει εκεί.

Περιπολία της αστυνομίας ανακάλυψε το όχημα στο Passau το Σάββατο.

Εκτός από τον 17χρονο, στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης ένας 18χρονος συνεργός του και δύο άνδρες από το Βερολίνο – ήθελαν να αγοράσουν το όχημα. Και οι τέσσερις συνελήφθησαν προσωρινά.

Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχε προσφέρει το αυτοκίνητο προς πώληση στο διαδίκτυο, οπότε οι δύο άνδρες επικοινώνησαν μαζί του.

Ωστόσο, δεν γνώριζαν ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί.

Δύο φορές στο παρελθόν, ο 17χρονος είχε συλληφθεί να οδηγεί δοκιμαστικά αυτοκίνητα και είχε επίσης πλαστογραφήσει ένορκη βεβαίωση.

Λόγω του μεγάλου αριθμού παραβάσεων, τέθηκε υπό κράτηση.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.