Περίεργη συνάντηση: Γυναίκα συναντά τεράστιο κροκόδειλο στο δάσος

Περίεργη συνάντηση: Γυναίκα συναντά τεράστιο κροκόδειλο στο δάσος

Κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου το απόγευμα της Κυριακής, μια γυναίκα συνάντησε έναν κροκόδειλο στη μέση του δάσους. Με μήκος αρκετών μέτρων και με το στόμα του ορθάνοιχτο, βρισκόταν σε αναμονή…

Μια εξαιρετικά ασυνήθιστη κλήση δέχτηκε το αστυνομικό τμήμα του Lichtenfels το απόγευμα της Κυριακής. Μια φοβισμένη γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι είχε συναντήσει έναν κροκόδειλο ενώ περπατούσε στο δάσος κοντά στο Neuensorg.

Επειδή δεν ήθελε να πλησιάσει το ζώο και δεν μπορούσε να δώσει την ακριβή τοποθεσία της, η αστυνομία την προώθησε στο κέντρο επιχειρήσεων στο Bayreuth.

Κατάφεραν να εντοπίσουν την καλούσα μέσω κινητού τηλεφώνου και να στείλουν περιπολία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν, ανακάλυψαν πράγματι ένα ερπετό.

Περίπου τέσσερα μέτρα μήκος και με το στόμα του ορθάνοιχτο, θρονιάστηκε στη μέση του δάσους.

Δεν ήταν επικίνδυνο, ωστόσο, επειδή ήταν φτιαγμένο από σκληρό αφρό. Τα μέλη της σκοπευτικής λέσχης Neuensorg διοργανώνουν σύντομα έναν διαγωνισμό.

Τα μέλη έχουν ήδη στήσει τη διαδρομή, το ομοίωμα του κροκόδειλου αποτελεί μέρος της.

Οι περιπατητές ενδέχεται επίσης να συναντήσουν αρκούδες, λύκους και άλλα ζώα στην περιοχή τις επόμενες ημέρες, εξηγεί η αστυνομία.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης