Περιορίζεται η κυκλοφορία του S-Bahn στη Στουτγάρδη

Το σύστημα τοπικών μεταφορών της Στουτγάρδης παρουσιάζει σήμερα σημαντικούς περιορισμούς. Μια γραμμή έχει αναφερθεί ότι έχει διακοπεί. Το S-Bahn πρέπει να περιμένει την κυκλοφορία σε μεγάλες αποστάσεις.

Από το απόγευμα της Τρίτης, το S-Bahn της Στουτγάρδης παρουσιάζει καθυστερήσεις. Λόγω δυσλειτουργίας των γραμμών, ορισμένοι συρμοί του S-Bahn δεν έφτασαν καθόλου στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την πύλη “Stuttgarter Nachrichten”, εξακολουθούν να υπάρχουν καθυστερήσεις έως και 30 λεπτά. Το πρόβλημα είναι ότι η τοπική κυκλοφορία πρέπει να περιμένει επειδή η κυκλοφορία μεγάλων αποστάσεων εκτρέπεται μέσω των γραμμών του S-Bahn. Οι καθυστερήσεις δεν αναμένεται να υποχωρήσουν μέχρι το βράδυ, σύμφωνα με το “DB Navigator”.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.