Περίπλοκη διάσωση: Θεαματικό τροχαίο της πυροσβεστικής

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Άποψη πυροσβέστη: Όποιος μπλοκάρει την ΛΕΑ ανήκει στη φυλακή

Μια σύγκρουση και στη συνέχεια το βαρύ πυροσβεστικό όχημα πέφτει στο ανάχωμα: Στο Λεβερκούζεν, οι δυνάμεις διάσωσης συμμετέχουν σε μια δύσκολη επιχείρηση…

Ένα ασυνήθιστο ατύχημα συνέβη στο Λεβερκούζεν: Ένα όχημα με περιστρεφόμενη σκάλα της πυροσβεστικής αρχικά συγκρούστηκε με ένα αντίθετα κινούμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε σε ένα ανάχωμα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πυροσβέστης στο τιμόνι είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος στον κυκλικό κόμβο, γεγονός που οδήγησε στη σύγκρουση.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου υπέστη ελαφρά τραύματα. Η μακριά εναέρια σκάλα του πυροσβεστικού οχήματος προκάλεσε ζημιές σε άλλα τρία αυτοκίνητα όταν έπεσε.

Η ανέλκυση του αναποδογυρισμένου οχήματος με την περιστρεφόμενη σκάλα αποδείχθηκε δύσκολη και χρειάστηκε μάλιστα η κοπή δέντρων, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι το όχημα κινούνταν χωρίς προειδοποιητικά φώτα και ήταν σε υπηρεσία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης