Ειδήσεις

Μια πόλη θρηνεί για την απώλεια πέντε νεαρών ατόμων

Photo of author

By Νικόλαος Σκριτλής

Το βράδυ της Τρίτης, περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην Untermarkt του Mühlhausen για να τιμήσουν τα πέντε νεαρά θύματα του καταστροφικού δυστυχήματος στην B 247.

Τοποθέτησαν λουλούδια κάτω από τις φωτογραφίες των θυμάτων, έβαλαν κεριά σε μια καρδιά ζωγραφισμένη με κιμωλία.

Εκτός από τον πόνο και τη θλίψη, υπήρξε επίσης οργή για τους φερόμενους ως δράστες, οι οποίοι οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα και σε κατάσταση μεγάλης μέθης.

Δυστύχημα φρίκης στη Γερμανία: 7 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί

Ο Markus Schulz, πυροσβέστης επί δώδεκα χρόνια: “Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει αρκετά αυστηρή τιμωρία που να μπορεί να επιβληθεί εδώ!”

Η φίλη του Julia Wunnicke λέει με δάκρυα στα μάτια: “Την ίδια διαδρομή έκανα και την ημέρα του δυστυχήματος ένα τέταρτο πριν”.

Γνώριζε ένα από τα θύματα: “Παίζω στην μπάντα Sachsensiedlung Mühlhausen μαζί με τη μητέρα της – είναι απλά απίστευτο”.

Ο Thimo S., ο οποίος ήρθε στην επιμνημόσυνη δέηση με τέσσερις φίλους του: “Οδηγούσαμε το B247 την Παρασκευή το βράδυ στις 6.30 μ.μ., μία ημέρα πριν από το δυστύχημα. Τώρα νιώθουμε μια ανατριχίλα”.

Χωρίς δίπλωμα ο δράστης του θανατηφόρου δυστυχήματος με 7 νεκρούς

Για τους υπαίτιους του απερίσκεπτου δυστυχήματος, θα ήθελε να δει μια σκληρή τιμωρία: “Κατά προτίμηση ισόβια κάθειρξη! Κάθε μέρα θα πρέπει να τους υπενθυμίζεται τι έχουν κάνει!”

Στην εκκλησία, υπάρχει επίσης η δυνατότητα να γράφουν οι φίλοι τι κοινό είχαν με τα θύματα. Οι αναμνήσεις αυτές θα συγκεντρωθούν και αργότερα θα παραδοθούν στους συγγενείς.

Εκτός από τους πέντε 19χρονους, άλλοι δύο άνδρες (44, 60 ετών) έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα με την πυρκαγιά κοντά στο Bad Langensalza το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Οι δράστες του δυστυχήματος επέζησαν

Οι ύποπτοι δράστες του δυστυχήματος, Ronny L. (45) και André H. (34), επέζησαν σοβαρά τραυματισμένοι.

Και οι δύο δεν έχουν δίπλωμα οδήγησης και ήταν πολύ μεθυσμένοι τη στιγμή του δυστυχήματος. Ποιος από τους δύο άνδρες οδηγούσε την BMW που ενεπλάκη στο ατύχημα δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

2023: Συμβουλές εκδρομών για το Καθολικό Πάσχα στο Μόναχο

Το τρενάκι στο Europa-Park σταμάτησε για λόγους ασφαλείας