Ειδήσεις

Γνωρίζετε την πιο ακριβή δημόσια τουαλέτα της Γερμανίας;

Photo of author

By Νικόλαος Σκριτλής

Όποιος θέλει να περάσει τον Karlheinz Zimmermann (59) έχει επείγουσα δουλειά να κάνει. Σε ένα ατσάλινο κοντέινερ που βρίσκεται στην Krebsgasse της Κολωνίας…

Για 50 λεπτά, η αυτόματη πόρτα ανοίγει. Αλλά πρώτα ο Zimmermann ελέγχει τους επισκέπτες. Ο φρουρός ασφαλείας λέει: “Βεβαιώνομαι ότι όλοι τηρούν τους κανόνες εδώ”.

Η μοναδική τουαλέτα στη Γερμανία με το δικό της φυλάκιο

Γιατί οι κανόνες δεν λειτουργούσαν πάντα έτσι εδώ. Τον Φεβρουάριο του 2015, η πόλη εγκατέστησε την lux τουαλέτα με κόστος 120.000 ευρώ.

Αλλά η γειτονική περιοχή ανακάλυψε γρήγορα την τουαλέτα. Οι χρήστες ναρκωτικών χρησιμοποιούσαν την τουαλέτα για να κάνουν ενέσεις ηρωίνης.

Η πόλη είχε προετοιμάσει την τουαλέτα έτσι ώστε η πόρτα να μην μπορεί να παραβιαστεί χωρίς να πληρώσει κανείς χρήματα.

Μάταια: τελικά ένας τοξικομανής κείτονταν νεκρός μέσα στην εγκατάσταση.

Η πόλη της Κολωνίας έκλεισε την τουαλέτα για έξι χρόνια. Μόλις τον Μάιο του 2022 η τουαλέτα άνοιξε ξανά – αυτή τη φορά με ασφάλεια!

Έκτοτε, υπάλληλοι της δημοτικής εταιρείας Gesellschaft für Arbeits- und Berufsförderung επιτηρούν την ορθή χρήση της τουαλέτας.

Αυτό έχει κοστίσει στην πόλη πολλά χρήματα. Μια εκπρόσωπος δήλωσε στη BILD am SONNTAG: “Υπάρχουν έξοδα προσωπικού για την ασφάλεια (…) περίπου 10.000 ευρώ το μήνα”.

Αυτό σημαίνει ότι το κοντέινερ είναι πιθανότατα και το πιο ακριβό της Γερμανίας!

Ο φύλακας του WC Karlheinz Zimmermannn παίρνει 13 ευρώ την ώρα, λέει στη BILD am SONNTAG, τα οποία δουλεύει σε βάρδιες: Εναλλασσόμενος με τρεις συναδέλφους του, φυλάει από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τις Κυριακές και τις αργίες έως τις 6 το απόγευμα.

Φύλακας: “Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με χρήστες ναρκωτικών. Μόνο με έναν συνταξιούχο”….

Όταν ο Zimmermann ήταν αφηρημένος, απλά τρύπωσε στην τουαλέτα με μια πόρνη. Αλλά ο Zimmermann δεν τον άφησε!

Ειδοποίησε το γραφείο δημόσιας τάξης και τώρα ο συνταξιούχος απειλείται με πρόστιμο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: 2 αλυσίδες κολοσσοί ξεκινούν μεγάλη ανάκληση τροφίμων

Για 8η φορά.. πυροβολισμοί και πάλι κοντά στη Στουτγάρδη!