Πόσο συχνά κάνουν σεξ οι Γερμανοί στις διακοπές τους;

Καλοκαίρι, ήλιος και σεξ: Οι Γερμανοί κάνουνε πιο συχνά σεξ στις διακοπές; Μια έρευνα έρχεται στην δημοσιότητα και εκπλήσσει….

Στις διακοπές έχουμε επιτέλους χρόνο και την επιθυμία να απολαύσουμε τη ζωή. Μήπως αυτό περιλαμβάνει και το να κάνουμε σεξ πιο συχνά από το συνηθισμένο;

Μια έρευνα της εταιρείας ερευνών αγοράς Appinio σε 1.000 Γερμανούς ηλικίας 16 έως 65 ετών προκαλεί έκπληξη.

Καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το 26% των Γερμανών δεν κάνουν καθόλου σεξ στις διακοπές.

Το 35 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσε ότι κάνει περίπου την ίδια ποσότητα σεξ με την κανονική καθημερινή ζωή και μόνο το 16 τοις εκατό κάνει “σημαντικά περισσότερο”.

Μήπως το πάθος μένει στο περιθώριο λόγω του άγχους των ταξιδιών; Ή μήπως είμαστε πολύ ντροπαλοί;

Η “Travel Report 2023” της Appinio δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα.

Γνωρίζει όμως ότι μόνο το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων χρησιμοποιεί εφαρμογές γνωριμιών ενώ ταξιδεύει.

Ενώ οι άνδρες τείνουν να χρησιμοποιούν συχνότερα εφαρμογές γνωριμιών (24%) για να βρούνε ένα ταίρι στις διακοπές, οι γυναίκες χρησιμοποιούν λιγότερο συχνά τέτοιες υπηρεσίες (20%).

Ποιος έχει βρεθεί στο κρεβάτι με έναν διασκεδαστή*;

Επίσης, έκπληξη: περισσότερα από τα δύο τρίτα των ανδρών και των γυναικών (709 από τους συμμετέχοντες στην έρευνα) δήλωσαν ότι δεν είχαν ποτέ ένα ειδύλλιο στις διακοπές.

Τουλάχιστον το 15 τοις εκατό έχει καταλήξει στο κρεβάτι με άλλον τουρίστα, ενώ περίπου το πέντε τοις εκατό με ντόπιο.

Το πέντε τοις εκατό είχε επίσης κάνει σεξ με υπάλληλο ξενοδοχείου, τρεις με αεροσυνοδό, και το δύο τοις εκατό των ερωτηθέντων είχε κάνει κάτι ερωτικό με έναν διασκεδαστή*.

Για να είμαστε ακριβείς: επτά άνδρες και έντεκα γυναίκες.

Πώς συλλέχθηκαν τα στοιχεία

Για την “Travel Report 2023”, η Appinio πραγματοποίησε έρευνα σε 1.000 Γερμανούς, εκ των οποίων 500 άνδρες και 500 γυναίκες ηλικίας 16 έως 65 ετών. Ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 41,1 έτη.

Στις διακοπές, λοιπόν, οι Γερμανοί προφανώς ασχολούνται λιγότερο με το σεξ. Αυτό που πραγματικά αναζητούν, σύμφωνα με την “Travel Report”, είναι η χαλάρωση, ακολουθούμενη από το ενδιαφέρον για νέα μέρη, καλό φαγητό, νέες εμπειρίες και πολιτισμούς και την επιθυμία να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους.

* Διασκεδαστής: Αυτός/η που προσφέρει, πχ σε κρουαζιερόπλοια, διασκέδαση όπως έναν κλόουν.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης