Προσοχή: Απολυμαντικό εισέρχεται στο δίκτυο πόσιμου νερού…

Απολυμαντικό υγρό διέρρευσε στο δίκτυο διανομής νερού στην περιοχή Pfaffenhofen an der Ilm. Οι κάτοικοι θα πρέπει να στερηθούν προς το παρόν το νερό της βρύσης.

Στην περιοχή Pfaffenhofen an der Ilm της Βαυαρίας, απολυμαντικό εισήλθε στο δίκτυο διανομής νερού κατά τη διάρκεια κατασκευαστικών εργασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γραφείο της περιφέρειας, υπάρχει απαγόρευση κατανάλωσης σε ορισμένες περιοχές “μέχρι νεωτέρας”.

Επηρεάζονται οι συνοικίες Langenbruck, Stöffel, Ronnweg, Dörfl, Hög, Au am Aign, Winden am Aign και Agelsberg. Οι σωλήνες θα ξεπλυθούν και θα δοκιμαστούν, αναφέρεται.

Για την προετοιμασία του φαγητού και το βούρτσισμα των δοντιών πρέπει να χρησιμοποιείται προσωρινά νερό από μπουκάλια ή δοχεία.

Η περιφερειακή διοίκηση συνέστησε επίσης στους κατοίκους των πληγεισών περιοχών να μην κάνουν αρχικά ντους ή μπάνιο.

Το απόγευμα, ωστόσο, οι αρχές έδωσαν το πράσινο φως, τουλάχιστον σε αυτή την περιοχή: μετά από διαβουλεύσεις με διάφορες εξειδικευμένες υπηρεσίες, το ντους και το μπάνιο ήταν δυνατό χωρίς κινδύνους για την υγεία.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης