890.000 θα λάβουν 1000 ευρώ αποζημίωση για τον πληθωρισμό

1000 ευρώ αποζημίωση για τον πληθωρισμό: Αυτοί οι 890.000 εργαζόμενοι στη Γερμανία θα λάβουν τώρα επίσης την ειδική πληρωμή

Ο πληθωρισμός προκαλεί μείωση των μισθών. Μια επαγγελματική ομάδα πρόκειται τώρα να λάβει ειδική πληρωμή συνολικού ύψους 1000 ευρώ ως αποζημίωση – χωρισμένη σε δύο δόσεις φέτος και του χρόνου.

Οι περίπου 890.000 εργαζόμενοι στη γερμανική κατασκευαστική βιομηχανία θα λάβουν πρόσθετο επίδομα 1000 ευρώ για να αντισταθμίσουν τον πληθωρισμό.

500 ευρώ το καθένα πρόκειται να καταβληθούν φέτος και του χρόνου, όπως ανακοίνωσαν τη Δευτέρα η Κεντρική Ένωση της Γερμανικής Κατασκευαστικής Βιομηχανίας και η Κύρια Ένωση της Γερμανικής Κατασκευαστικής Βιομηχανίας.

Η συλλογική σύμβαση με την IG Bauen-Agrar-Umwelt, η οποία είχε ήδη συναφθεί στα τέλη του 2021, παραμένει σε ισχύ αμετάβλητη και λήγει στις 31 Μαρτίου 2024.

Οι εργαζόμενοι με μερική απασχόληση θα λάβουν την επιπλέον διαπραγμάτευση της ειδικής αμοιβής σε αναλογική βάση, ενώ οι ασκούμενοι θα λάβουν επίσης 300 ευρώ σε δύο δόσεις.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

GRland App

Κατέβασε την εφαρμογή του GRland.info για να ενημερώνεσαι αμέσως για οτι συμβαίνει και να μας επισκέπτεσαι άμεσα με ένα απλό κλικ.