Θανατηφόρα επίθεση κοντά στο κάστρο Neuschwanstein

Γερμανία: Θανατηφόρα επίθεση κοντά στο κάστρο Neuschwanstein

Ένας άνδρας παρασύρει δύο γυναίκες σε μια γέφυρα κοντά στο παγκοσμίου φήμης κάστρο Neuschwanstein. Εκεί προσπαθεί να τις παρενοχλήσει σεξουαλικά. Όταν οι γυναίκες αντιστέκονται, τους επιτίθεται και τραυματίζει σοβαρά τη μία από αυτές – η 21χρονη πεθαίνει αργότερα στο νοσοκομείο. Ο ύποπτος από τις ΗΠΑ βρίσκεται υπό κράτηση.

Μετά τη θανατηφόρα επίθεση κοντά στο κάστρο Neuschwanstein, ένας τουρίστας από τις ΗΠΑ βρίσκεται υπό κράτηση ως ύποπτος για φόνο.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε ενώπιον δικαστή την Πέμπτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο Αμερικανός φέρεται να οδήγησε δύο γυναίκες, ηλικίας 21 και 22 ετών, με πρόσχημα ένα ιδιαίτερο μονοπάτι την Τετάρτη και να επιτέθηκε σωματικά στη μία από τις δύο τουρίστριες, σπρώχνοντάς την αργότερα από μία γέφυρα.

Η γυναίκα πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο. Όταν η άλλη γυναίκα προσπάθησε να παρέμβει, ο άνδρας την έσπρωξε στο κενό.

Οι αστυνομικοί υποθέτουν προς το παρόν ότι πρόκειται για απόπειρα σεξουαλικού εγκλήματος.

Αποκλίνουσες αναφορές των μέσων ενημέρωσης: Τι συνέβη στο κάστρο Neuschwanstein;

Ο 30χρονος “επιτέθηκε σεξουαλικά στην 21χρονη γυναίκα”, ανέφερε το “BR” επικαλούμενο τον εισαγγελέα. Η περιγραφή των μέσων ενημέρωσης για το τι συνέβη διαφέρει κάπως από εκείνη του “dpa”.

Το “BR” περιγράφει ότι η δεύτερη γυναίκα είχε ήδη παρέμβει στη σεξουαλική παρενόχληση της φίλης της. Στη συνέχεια ο άνδρας έπνιξε την 22χρονη και την πέταξε 50 μέτρα στο κενό.

Στη συνέχεια φέρεται να έκανε το ίδιο και με την 21χρονη, την οποία είχε παρενοχλήσει προηγουμένως, και να την έσπρωξε στο φαράγγι του Pöllat.

Θανατηφόρα επίθεση : Ο δράστης και το θύμα προέρχονται από τις ΗΠΑ

Οι δύο γυναίκες που δέχθηκαν την επίθεση κοντά στο κάστρο Neuschwanstein είναι, όπως και ο ύποπτος, επίσης από τις ΗΠΑ.

Οι δύο τουρίστριες έτυχε να συναντήσουν τον 30χρονο άνδρα κοντά στο κάστρο στο Schwangau (περιοχή Ostallgäu) και τον συνόδευσαν στο δρόμο, ανακοίνωσε την Πέμπτη η αστυνομία.

Επίθεση κοντά στο κάστρο Neuschwanstein: Η αστυνομία αναζητά μάρτυρες

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης την Τετάρτη, η 21χρονη γυναίκα, στην οποία ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε πρώτη, τραυματίστηκε σοβαρά. Υπέκυψε στα τραύματά της το βράδυ της Πέμπτης. Η 22χρονη φίλη της μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον ύποπτο κοντά στον τόπο του εγκλήματος. Η αστυνομία και οι εισαγγελείς φέρονται να ερευνούν απόπειρα δολοφονίας.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία αναζητά μάρτυρες του περιστατικού και οπτικό υλικό. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα μπορούσαν να μεταφορτωθούν σε μια ειδική πύλη, ανέφερε η αστυνομία την Πέμπτη.

Ακόμη και αν ο φερόμενος ως δράστης ή οι δύο γυναίκες που δέχθηκαν την επίθεση φαίνονται μόνο τυχαία στο υλικό, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στην έρευνα.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης