Θάνατος λόγω υπερβολικής δόσης από 13χρονο κορίτσι

Θάνατος λόγω υπερβολικής δόσης από 13χρονο κορίτσι

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα κορίτσι μαζί με μία 15χρονη φίλη της πήραν Ecstasy – τώρα η 13χρονη από το Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία πέθανε. Η αστυνομία έχει συλλάβει τέσσερις υπόπτους…

Το 13χρονο κορίτσι από το Altentreptow στην περιοχή του Μεκλεμβούργου, η ζωή του οποίου κινδύνευσε μετά από υποψίες ότι είχε πάρει ναρκωτικά, πέθανε τώρα.

Αυτό ανακοίνωσε η αστυνομία το βράδυ της Δευτέρας μέσω Twitter. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για τον θάνατο της.

Ένα 15χρονο κορίτσι, το οποίο επίσης θεωρείται ύποπτο ότι είχε πάρει τα ναρκωτικά, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Βρίσκεται στο δρόμο της ανάρρωσης, πρόσθεσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι νεαροί φέρονται να είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών την περασμένη εβδομάδα.

Πρόκειται πιθανότατα για ένα δισκίο έκστασης με εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε δραστική ουσία, πιθανόν το επικίνδυνο ναρκωτικό “Blue Punisher”.

Περαιτέρω έρευνες θα πρέπει να δείξουν αν πρόκειται για κάτι τέτοιο. “Το αν οι μαθήτριες πήραν υπερβολική δόση μένει επίσης να εξακριβωθεί”.

Ανάλογα με την κατάσταση του οργανισμού και του ναρκωτικού, ακόμη και η λήψη ενός χαπιού μπορεί να είναι απειλητική για τη ζωή.

Πρέπει επίσης να διευκρινιστεί από ποιον είχαν λάβει τα δύο κορίτσια τα ναρκωτικά που πήραν.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης