Το λανσάρισμα του εισιτηρίου των 49€ έριξε την ιστοσελίδα της DB

Παρόλο που οι προπωλήσεις είναι διαθέσιμες από τις αρχές Απριλίου, η άφιξη του Deutschlandticket των 49 ευρώ προκάλεσε κατάρρευση της ιστοσελίδας της Deutsche Bahn το Σαββατοκύριακο πριν από την έναρξη του προγράμματος.

Οι συνδρομητικές πωλήσεις του Deutschlandticket “έριξαν” τον ιστότοπο της DB

Αν υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορεί να διαχειριστεί το διαδίκτυο στη Γερμανία, αυτό είναι περισσότερα από 10 άτομα που χρησιμοποιούν ταυτόχρονα την ίδια ιστοσελίδα.

Το Σαββατοκύριακο πριν από την έναρξη ισχύος του στα περιφερειακά τρένα και τα μέσα μαζικής μεταφοράς, οι αιτήσεις συνδρομής για το εισιτήριο των 49 ευρώ προκάλεσαν την κατάρρευση της ιστοσελίδας της DB.

Προς τιμήν της Deutsche Bahn, το εισιτήριο πωλείται από τις 3 Απριλίου μέσω της εφαρμογής της εταιρείας Dein Deutschlandticket.

Αυτές οι προσπάθειες να κλιμακωθούν οι πωλήσεις και να αποφευχθεί ένα κραχ πριν και λίγο μετά την έναρξη ισχύος του εισιτηρίου την 1η Μαΐου, απέτυχαν.

Καθώς ο κόσμος κατέκλυσε την εφαρμογή και τον ιστότοπο για να αγοράσει τα εισιτήριά του κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των αργιών, τους υποδέχθηκε ένα μήνυμα που τους ζητούσε να επιστρέψουν αργότερα και να προσπαθήσουν ξανά. Από τις 2 Μαΐου, το πρόβλημα συνεχίζεται.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ένωσης Γερμανικών Εταιρειών Μεταφορών (VDV), έχουν πραγματοποιηθεί πωλήσεις σε περίπου 3 εκατομμύρια άτομα.

Η ουρά για το εισιτήριο των 49 ευρώ στην Alexanderplatz του Βερολίνου ξεπερνά τα 100 μέτρα

Το εισιτήριο των 49 ευρώ διατίθεται μόνο με μηνιαία συνδρομή.

Δεδομένου ότι οι προπωλήσεις ήταν διαθέσιμες μόνο ηλεκτρονικά μεταξύ 3 και 20 Απριλίου, ορισμένα σημεία πώλησης εισιτηρίων κατακλύστηκαν τις τελευταίες ημέρες από τους τελευταίους που ήθελαν να προμηθευτούν την κάρτα τους ή το φυσικό χάρτινο εισιτήριο.

Στο σταθμό Alexanderplatz του Βερολίνου σχηματίστηκε ουρά 100 μέτρων μπροστά από το γραφείο της τοπικής ένωσης μεταφορών BVG.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης