Τραγικό δυστύχημα: Τρένο παρέσυρε και σκότωσε 3χρονο παιδί

Γερμανία: Απίστευτό! 16χρονος κοιμήθηκε στις ράγες του τρένου

Ένα τρίχρονο αγόρι περπατούσε μόνο του κοντά στο σπίτι των γονιών του, η οικογένεια είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού. Τώρα είναι σαφές – δεν θα επιστρέψει στο σπίτι. Ένα τρένο του προαστιακού το χτύπησε, ο οδηγός δεν μπόρεσε να αντιδράσει…

Ένα τρίχρονο αγόρι χτυπήθηκε από τρένο στη Βρέμη και τραυματίστηκε θανάσιμα. Το παιδί είχε δηλωθεί ως αγνοούμενο από την οικογένειά του το πρωί, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Αστυνομία την Πέμπτη.

Λίγες εκατοντάδες μέτρα από το σπίτι της οικογένειας, το αγόρι είχε τρέξει από ένα χαλικόδρομο στις γραμμές. Εκεί, το S-Bahn της Nordwestbahn ταξίδευε με ταχύτητα περίπου 120 χιλιομέτρων την ώρα.

Ο μηχανοδηγός του τρένου είδε το παιδί μόλις λίγα μέτρα πριν από τη σύγκρουση. Φρέναρε, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει το ατύχημα.

Η αμαξοστοιχία σταμάτησε σε ένα σιδηροδρομικό ανάχωμα. Ως εκ τούτου, οι περίπου 100 επιβάτες δεν μπόρεσαν να κατέβουν, αλλά έπρεπε να περιμένουν μέχρι να καταστεί δυνατή η συνέχιση του ταξιδιού προς τον κεντρικό σταθμό μετά από περισσότερες από δύο ώρες.

Κεντρική φωτογραφία αρχείου

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης