Τραγικός θάνατος για διάσημη Ελληνίδα γαστρονόμο στο Μόναχο

Νικόλαος Σκριτλής

Updated on:

Τραγικός θάνατος για διάσημη Ελληνίδα γαστρονόμο στο Μόναχο

Θλιβερό τέλος σε μια γαστρονομική καριέρα: Μια διάσημη ιδιοκτήτρια εστιατορίου του Μονάχου πεθαίνει σε ηλικία μόλις 50 ετών. Οι συνθήκες του θανάτου της φαίνονται ιδιαίτερα θλιβερές…

Η διάσημη οικοδέσποινα του Μονάχου Κλεοπάτρα Τάτση δεν βρίσκεται στην ζωή. Αυτό ανέφεραν η “Bild” και η “Merkur”, ενώ και ένα γειτονικό εστιατόριο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στο Facebook.

Η κα. Τάτση διατηρούσε το εστιατόριο “Moro Mou” κοντά στον Αγγλικό Κήπο του Μονάχου μαζί με τον σύντροφό της Klaus Pfeiffer. Το εστιατόριο, όπως και ο προκάτοχός του “Cavos”, θεωρείται δημοφιλής τόπος συνάντησης διασημοτήτων.

Ο Τομ Μπεκ, η Τζούλια Σπάιντελ και η Βικτόρια Λάουτερμπαχ έχουν ήδη φιλοξενηθεί στο εστιατόριο.

Η 50χρονη Κλεοπάτρα κηδεύτηκε την Τετάρτη, 19 Ιουλίου με περισσότερους από 300 άτομα στο τελευταίο “αντίο” στο Βόρειο Νεκροταφείο του Μονάχου.

Δείτε εδώ -> Πώς πέθανε η Κλεοπάτρα Τάτση;

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της “Bild”, η κα. Τάτση πέθανε ως αποτέλεσμα μιας επέμβασης στη μύτη. Σύμφωνα με αυτές, επρόκειτο να διορθωθεί το ρινικό της διάφραγμα, αλλά κάτι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια της επέμβασης και δεν ξύπνησε από την αναισθησία. Η Κλεοπάτρα έζησε μέχρι την ηλικία των 50 ετών.

Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα για να διευκρινιστεί η υπόθεση γύρω από την ιατρική παρέμβαση.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης

Δείτε εδώ -> Πώς πέθανε η Κλεοπάτρα Τάτση;