Μετά από τσίμπημα κουνουπιού γυναίκα χάνει μέρη του ποδιού της

Η Γερμανία θα δει αύξηση τροπικών ασθενειών λόγω κλιματικής αλλαγής

Υποτίθεται ότι θα ήταν ένα ωραίο ταξίδι για μπάνιο, αλλά τίποτα δεν ήταν το ίδιο μετά. Ένα κουνούπι τσίμπησε μια 38χρονη γυναίκα και λίγο αργότερα έπεσε σε κώμα…

Η Jennifer Aust έχει ήδη υποβληθεί σε δώδεκα χειρουργικές επεμβάσεις και μέρος του ποδιού της έχει αφαιρεθεί. Φαίνεται αμφίβολο αν θα μπορέσει ποτέ ξανά να περπατήσει σωστά.

Ολόκληρη η ζωή της έχει αλλάξει από τη μια μέρα στην άλλη. Και όλα αυτά επειδή ένα κουνούπι τσίμπησε την 38χρονη.

Η δοκιμασία της ξεκίνησε στα τέλη Ιουλίου του 2022, όταν πήγε για κολύμπι με τα τρία παιδιά της στη λίμνη Σάντερ στο Φρίσλαντ.

Ήταν μια όμορφη και ηλιόλουστη μέρα, δήλωσε πέρυσι στην Bild. Τότε ένα κουνούπι κάθισε στον αριστερό της μηρό και την τσίμπησε.

Η γυναίκα από το Hude κοντά στο Oldenburg κατάφερε να απομακρύνει το έντομο, αλλά μέχρι τότε το κουνούπι είχε ήδη τσιμπήσει την γυναίκα.

Στην αρχή το θεώρησε “ασήμαντο”, αλλά η κατάστασή της επιδεινώθηκε ραγδαία.

Το 85 τοις εκατό του μηρού της αφαιρείται

Μέσα σε 48 ώρες το πόδι της πρήζεται, λίγο αργότερα παθαίνει ρίγη και ανεβάζει πυρετό 40 βαθμών, τμήματα του μηρού της πρήζονται άσχημα και σταδιακά μαυρίζουν, λέει η ίδια στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Η νεαρή γυναίκα υποφέρει από δηλητηρίαση του αίματος και στο νοσοκομείο οι γιατροί αναγκάζονται να την θέσουν σε κώμα.

Έναν χρόνο και δώδεκα εγχειρήσεις αργότερα, λέει στον τηλεοπτικό σταθμό: “Η ζωή, από τον περασμένο Ιούλιο, δεν είναι πια όπως ήταν για μένα.

Πολλά έχουν αλλάξει μετά το περιστατικό. Το να κάνει ένα ντους μόνη της είναι δύσκολο, υποφέρει από προβλήματα ευαισθησίας και ισορροπίας και δυσκολεύεται να θυμηθεί πράγματα.

Η συγκέντρωσή της είναι διαταραγμένη και μερικές φορές δυσκολεύεται να βρει τις σωστές λέξεις.

Το 85% του μηρού της χρειάστηκε να αφαιρεθεί – δεν θέλει να τα παρατήσει, είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό, και τώρα θέλει να δημοσιοποιήσει τον πόνο της.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης