Βάδη-Βυρτεμβέργη: Αναμένεται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση

Πώς να σχηματίσετε λωρίδα έκτακτης ανάγκης στη Γερμανία;

Θα μπορούσε να είναι δύσκολη η έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Αναμένεται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Υπάρχουν όμως κόλπα για να αποφύγετε τα μποτιλιαρίσματα, τα γεμάτα τρένα και τις μεγάλες ουρές στο αεροδρόμιο.

Είτε με αυτοκίνητο, είτε με τρένο, είτε με αεροπλάνο

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στη Βάδη-Βυρτεμβέργη κατά την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πολλή κίνηση και ενδεχομένως περιορισμούς. Οι σχολικές διακοπές αρχίζουν σήμερα. Από τις 11 Σεπτεμβρίου οι μαθητές θα πρέπει να επιστρέψουν στα σχολεία.

Ταξίδι με αυτοκίνητο από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Το Υπουργείο Εσωτερικών της Βάδης-Βυρτεμβέργης προβλέπει έντονη ταξιδιωτική και εκδρομική κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του κρατιδίου μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η ADAC αναμένει ένα από τα πιο μποτιλιαρισμένα Σαββατοκύριακα της χρονιάς στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Ολόκληρη η Γερμανία βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές, ενώ υπάρχει και μεγάλος αριθμός οδικών έργων. Σύμφωνα με την ADAC, θα είναι πραγματικά πολύς ο κόσμος την Παρασκευή, όταν η κίνηση σε ώρα αιχμής και η κίνηση των διακοπών συναντηθούν.

Το Σάββατο, επίσης, οι ταξιδιώτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για παρόμοια πυκνή κυκλοφορία. Όσοι οδηγούν πριν από τις 8.00 π.μ. και μετά τις 6.00 μ.μ. έχουν την ευκαιρία να αποφύγουν τα χειρότερα μποτιλιαρίσματα.

Ταξίδι με σιδηρόδρομο από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη

“Κατά κανόνα, το Σαββατοκύριακο στην αρχή των διακοπών είναι ιδιαίτερα φορτωμένο για τους ταξιδιώτες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Deutsche Bahn (DB). Σε γενικές γραμμές, η χρησιμοποίηση της χωρητικότητας είναι υψηλότερη τα Σαββατοκύριακα. Ειδικότερα, οι συνδέσεις προς τους τουριστικούς προορισμούς του Μέλανα Δρυμού και της λίμνης Κωνσταντίας έχουν αυξημένη ζήτηση.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να ενημερωθούν εκ των προτέρων ηλεκτρονικά για τη σύνδεσή τους. Στην εφαρμογή ή στην ιστοσελίδα του σιδηροδρόμου, μπορείτε επίσης να δείτε πόση ζήτηση υπάρχει για μεμονωμένα τρένα. Επιπλέον, ο σιδηρόδρομος συνέστησε την κράτηση θέσης.

Ταξίδι με αεροπλάνο από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη

Το αεροδρόμιο της Στουτγάρδης αναμένει την πιο πολυσύχναστη ημέρα του αυτή την Παρασκευή. “Αναμένουμε σταθερή λειτουργία”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της διοίκησης Ulrich Heppe, αναφερόμενος στις καλοκαιρινές διακοπές.

Τις ώρες αιχμής, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, θα είναι στριμωγμένα στον τερματικό σταθμό, είπε. Είναι σημαντικό οι επιβάτες να έχουν λίγη υπομονή και να είναι καλά προετοιμασμένοι, δήλωσε ο Heppe.

Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να βρίσκονται στο αεροδρόμιο δύο με τρεις ώρες πριν από την αναχώρηση.

Αυτό συνέστησε και το αεροδρόμιο της Καρλσρούης/Μπάντεν-Μπάντεν. Η καλή προετοιμασία στο σπίτι μπορεί επίσης να διασφαλίσει ότι το check-in θα είναι όσο το δυνατόν λιγότερο αγχωτικό.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό check-in στο σπίτι και να ελέγξετε τους κανονισμούς αποσκευών και τους περιορισμούς υγρών των αεροπορικών εταιρειών.

Έχοντας έτοιμες τις κάρτες επιβίβασης και τα έγγραφα ταυτοποίησης επιταχύνετε επίσης σημαντικά τη διαδικασία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης