Βάση Eurowings στη Νυρεμβέργη φέρνει νέες πτήσεις για την Ελλάδα

Πώς επινοήθηκε το όνομα της αεροπορικής εταιρείας Eurowings;

Η θυγατρική της Lufthansa, Eurowings, ανοίγει νέα βάση στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης. Σύντομα, λοιπόν, θα υπάρχουν περισσότερες πτήσεις από τη Νυρεμβέργη, ενώ θα προστεθεί και ένας νέος προορισμός…

Σύντομα θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές για τους ταξιδιώτες από τη Νυρεμβέργη.

Η αεροπορική εταιρεία Eurowings – που ήδη εκπροσωπείται στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης – θέλει τώρα να ανοίξει τη δική της βάση στη Νυρεμβέργη.

Στο μέλλον, η αεροπορική εταιρεία θα σταθμεύει ένα αεροσκάφος μόνιμα στη Νυρεμβέργη. Επομένως, περισσότερες αναχωρήσεις και νέοι προορισμοί ελκύουν.

Η Eurowings συνδέεται παραδοσιακά με το αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης, ανακοίνωσε σήμερα το αεροδρόμιο.

Ο διευθύνων σύμβουλος Dr. Michael Hupe περιγράφει τη νέα βάση ως ένα ακόμη ορόσημο στην επέκταση των υπηρεσιών στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης.

“Η στάθμευση συμβάλλει επίσης στην περαιτέρω διαφοροποίηση του τουριστικού προγράμματος.

Με άλλα λόγια, η επιλογή προορισμών και αεροπορικών εταιρειών για τους επιβάτες από τη μητροπολιτική περιοχή της Νυρεμβέργης θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη”, ανέφερε ο Hupe σε ανακοίνωση του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η βάση στη Νυρεμβέργη θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2024.

Η Eurowings θέλει να αυξήσει σημαντικά τις πτήσεις διακοπών από τη Νυρεμβέργη

Η αεροπορική εταιρεία αυτοπροσδιορίζεται ως ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας διακοπών της Γερμανίας.

Με τη νέα βάση, η αεροπορική εταιρεία θέλει να επεκτείνει αυτή τη θέση με στοχευμένο τρόπο και να ενισχυθεί σημαντικά στο αεροδρόμιο της Νυρεμβέργης, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Η Eurowings θέλει να συνδέσει τη Νυρεμβέργη και ολόκληρη τη βόρεια Βαυαρία πολύ καλύτερα με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στη νότια Ευρώπη από το καλοκαίρι του 2024.

Αυτοί είναι οι προορισμοί με την Eurowings

Εκτός από τις πολλές καθημερινά πραγματοποιούμενες πτήσεις προς Μαγιόρκα, από το καλοκαίρι του 2024 θα υπάρχουν τρεις πτήσεις την εβδομάδα προς Ηράκλειο, δύο φορές την εβδομάδα προς Ρόδο και -καινούργια- δύο φορές την εβδομάδα προς Πρέβεζα.

Η πόλη-λιμάνι στη δυτική ακτή της Ελλάδας δεν είναι μόνο ελκυστική για τους παραθεριστές, αλλά θα πρέπει να είναι ενδιαφέρουσα και για τη μεγάλη ελληνική κοινότητα της Φραγκονίας, συνεχίζει το αεροδρόμιο.

GRland – Μην μαθαίνεις τα νέα τελευταίος!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και ενημερώσου πρώτος για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Έγκαιρη, έγκυρη και ανεξάρτητη ενημέρωση. Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις από τη Γερμανία, την Ελλάδα και τον κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Δείτε επίσης